Bakan Yardımcısı Karabay’a engelli öğrenciden el emeği hediye

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
31 Ara 2017 / Paz 13:38
/ 114 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Simav ilçesinde sürpriz ziyaretler gerçekleştiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay’a engelli bir öğrenci yaptığı tabloyu hediye etti

Kütahya’nın Simav ilçesinde sürpriz ziyaretler gerçekleştiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay’a elli" href="/tag/eng elli/">eng elli bir öğrenci yaptığı tabloyu hediye etti.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, Simav’da B elediye Başkanı Süleyman Özkan’ı makamında ziyaret etti. Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim ve AK Parti İlçe Başkanı Avukat Adil Biçer ile birlikte sürpriz ziyaretler yapan Karabay, önce Simav Dikensiz Gülleri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Canan Yıldırım Ceylan ve dernek üy eleri ile buluştu. Burada Nazlı isimli elli" href="/tag/eng elli/">eng elli öğrenci, yaptığı tabloyu Karabay’a hediye etti. Daha sonra görme elli" href="/tag/eng elli/">eng elli gazeteci ve köşe yazarı Güngör Avcıoğlu’nu ziyaret ederek bir süre sohbet eden Karabay, elli" href="/tag/eng elli/">eng elli vatandaşlara Simav B elediyesi tarafından yapılan hizmetleri takdirle karşıladığını ifade etti. Simav’da yapılması planlanan Huzur Evi projesi ile bilgi alan Bakan Yardımcısı Karabay, ziyaretlerinin ardından Denizli’ye gitmek üzere Simav’dan ayrıldı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.