Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği heyetini kabul etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
10 Oca 2018 / Çar 15:37
/ 44 Kez Okundu
| |

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Milletimizin 15 Temmuz’daki destansı mücadelesinin anlamını kavrayamamış odaklar ve özellikle de uluslararası mecradaki kimi odaklara o gece sizlerin gerçekleri kayıt altına alarak yansıtması, adeta bir ders niteliğinde olmuştur" dedi

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Milletimizin 15 Temmuz’daki destansı mücadelesinin anlamını kavrayamamış odaklar ve özellikle de uluslararası mecradaki kimi odaklara o gece sizlerin gerçekleri kayıt altına alarak yansıtması, adeta bir ders niteliğinde olmuştur" dedi.
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca ile Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyelerini Çankaya Köşkü’ndeki makamında kabul etti. Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Çavuşoğlu, "Özelikle 15 Temmuz’da aziz milletimizin tarihte yazdığı büyük destanlardan bir tanesi olarak o gece medyamızın da demokrasimizin yanında doğru ve ilkeli yayıncılık yaparak demokrasimize ve ülkemize cansiparane bir şekilde sahip çıkması, uluslararası medyaya da büyük bir örnek teşkil etmiştir. Milletimizin 15 Temmuz’daki destansı mücadelesinin anlamını kavrayamamış odaklar ve özellikle de uluslararası mecradaki kimi odaklara o gece sizlerin gerçekleri kayıt altına alarak yansıtması, adeta bir ders niteliğinde olmuştur. O gece, ilkeli, demokrasiden yana tavır koyan tüm medya mensuplarımıza milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. İlkeli, milli ve tarafsız basın, demokrasimizi mutlaka güçlendirecektir" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.