Başbakan Yardımcısı Işık: "Evvela adı geçen haberin başlığı, gerçek dışı ve tahrik edici olarak habercilik ilkelerine ters düşmektedir"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
31 Oca 2018 / Çar 15:47
/ 89 Kez Okundu
| |

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ’Hükümette ‘Fatih’ kapışması Başbakan kaybetti, yardımcısı Fikri Işık kazandı” başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Evvela adı geçen haberin başlığı, gerçek dışı ve tahrik edici olarak habercilik ilkelerine ters düşmektedir" dedi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ’Hükümette ‘Fatih’ kapışması Başbakan kaybetti, yardımcısı Fikri Işık kazandı” başlıklı haberin gerçeği yansıtm adığını belirterek, vela" href="/tag/ev vela/">"Ev vela adı geçen haberin başlığı, gerçek dışı ve tahrik edici olarak habercilik ilkelerine ters düşmektedir" dedi.
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, 1 Ocak tarihinde bir gazetenin internet sitesinde yayımlanan “Hükümette ‘Fatih’ kapışması Başbakan kaybetti, yardımcısı Fikri Işık kazandı” başlıklı haberdeki yanlış bilgilendirmelere dayanan hususlara ilişkin olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlamak üzere bir açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Yapılan açıklamada, vela" href="/tag/ev vela/">"Ev vela adı geçen haberin başlığı, gerçek dışı ve tahrik edici olarak habercilik ilkelerine ters düşmektedir. Sayın Başbakanımız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından bu yana şehrimizin tüm meselelerine dikkatle eğilmiş, bir Kocaelili gibi kentimizin tüm sorunlarını çözmek için yoğun çaba sarfetmiştir. Bahse konu haberdeki Hünkar Çayırı mevzusunda da Sayın Başbakanımız kentimizin menfaatine uygun düşecek şekilde hareket edilmesi için talimat vermiştir. AK Parti siyaset geleneğinde istişaresiz hiçbir karar alınmamakta ve uygulanmamakt adır. Bir takım mahfillerin kamuoyunda yanlış anlamalara sebebiyet verecek fitne çıkarıcı bilgileri basına servis etmeleri asla kabul edilemez. Büyük Türkiye yolunda hem ülkemize hem de kentimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" denildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.