Başbakan Yardımcısı Işık, Sırbistan Başbakan Yardımcısı Ljajic ile görüştü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başbakan Yardımcısı Işık, Sırbistan Başbakan Yardımcısı Ljajic ile görüştü
20 Mar 2018 / Sal 14:00
/ 62 Kez Okundu
| |

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Belgrad’da Sırbistan Başbakan Yardımcısı, Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljajic ile görüştü

Başbakan" href="/tag/basbakan/"> Başbakan Yardımcısı" href="/tag/yardimcisi/"> Yardımcısı Fikri Işık, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Belgrad’da Sırbistan Başbakan" href="/tag/basbakan/"> Başbakan Yardımcısı" href="/tag/yardimcisi/"> Yardımcısı, Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljajic ile görüştü.
Başbakan" href="/tag/basbakan/"> Başbakan Yardımcısı" href="/tag/yardimcisi/"> Yardımcısı Fikri Işık, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a Sırbistan Başbakan" href="/tag/basbakan/"> Başbakan Yardımcısı" href="/tag/yardimcisi/"> Yardımcısı, Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljajic ile Işık ile heyetlearası görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede ikili ilişk ilerin geliştirilmesi konusunda mutabık kalındı.
Başbakan" href="/tag/basbakan/"> Başbakan Yardımcısı" href="/tag/yardimcisi/"> Yardımcısı Işık, Belgrad temasları kapsamında, Türkiye- Sırbistan Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 3. Dönem Toplantısı’na katılacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.