Başbakan Yıldırım: "Terör örgütlerini bulundukları yerde de inlerine girerek, yok etmeye azmettik"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başbakan Yıldırım:
24 Mar 2018 / Cmt 15:40
/ 213 Kez Okundu
| |

Başbakan Binali Yıldırım, "Terör örgütlerini bulundukları yerde de inlerine girerek, yok etmeye azmettik" dedi

Başbakan Binali Yıldırım, "Terör örgütlerini bulundukları de" href="/tag/yer de/">yer de de inlerine girerek, yok etmeye azmettik" dedi.
AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları’nın kongresine katılmak üzere Şahinbey Kapalı Spor Salonuna gelen Başbakan Binali Yıldırım, otobüs üstün de salon önün de bulunan vatandaşlara konuştu. Başbakan Yıldırım, Gaziantep’in örnek olacak sayıda Suriyeli’ye kapısını açtığını belirterek, "3.5 milyon kar deşimiz zordan dardan hayatını kurtarmak için evini yurdunu terk edip buraya geldi. Biz de kar deşlerimize kucak açtık, ekmeğimizi paylaştık, aşımızı paylaştık. Siz size düşeni yaptınız. Bizim inancımızda bizim geçmişimiz de insanlık var. İnsanı yaşat ki devlete yaşasın anlayışı var. Siz de bunu gerçekleştirdiniz. Gaziantepliler olarak sizler 500 bine yakın mülteciye ev sahipliği yapıyorsunuz ama biz de bir yandan alçak terör örgütünü bu topraklarda atmak için yurdun her köşesin de gece gündüz deme den askerimiz, polisimiz korucumuzla birlikte top yekun bir müca dele yapıyoruz. Ve netice aldık" dedi
Terörle müca delenin devam e deceğini belirten Yıldırım, terörün yurt dışındaki inlerine girilmeye devam edileceğini vurguladı.Yıldırım, "İşimiz bitmedi. Dışarıdan Suriye’ den, Irak’tan da ülkemizi tehdit e decek bu alçak terör örgütüne karşı sa dece yurt için den değil bulundukları de" href="/tag/yer de/">yer de de inlerine girerek, yok etmeye azmettik. Bunun için işte Cerablus Rain El bab Azez bölgesi ve şimdi de Afrin’ den bu alçak teröristleri temizledik. Sizlerin inancı sizlerin yüreği sayesin de kahraman Mehmetlerimiz destanlar yazdılar. Ve aradan Kürt, Türkmen ve Arap kar deşlerimizi zulüm den kurtardılar. İşte biz böyle bir milletin evlatlarıyız. Mesele memleket meseli olunca mesele bayrak olunca mesele istiklal olunca gerisi teferruattır diye bir milletiz. Seksen bir milyon hep bir yürek ülkemizin aydınlık yarınları için Cumhurbaşkanımızın li derliğin de kararlı adımlarla yolumuza devam ediyoruz" şeklin de konuştu.
Yıldırım, "Bugün Gaziantep’te bayram var, bugün Gaziantep’te coşku var çünkü ülkemizin aydınlık yarına gi den yoluna gi den yolda yenileme var tazeleme var. Bugünümüz yarınımız geleceğimiz gençlerimizin aydınlık yarınları için buradayız bu meydandayız. Gaziantep’te AK kadınlar, AK Gençler hazır mısınız yeni bir destan yazmaya var mısınız. He def 2023 Cumhurbaşkanı seçimi, belediye seçimi milletvekili seçimi Gaziantep başından beri AK Parti’ye çok büyük destek verdi. Ak Parti’ye her seçim de desteğini artırarak bu günlere geldik. Türkiye ortalaması on puan üzerin den destek verdi. Gaziantep’e yakışan budur" diye konuştu.
Yıldırım, konuşmasının ardından salona geçerek, kongreye katıldı



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.