Başkan Adayı Pekdemir projelerini açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Adayı Pekdemir projelerini açıkladı
#Siyaset | İHA
26 Şub 2024 / Pzt 13:51
/ 0 Kez Okundu
| |

Pamukkale’nin Cumhur İttifakı Adayı Halil Pekdemir, göreve gelmesi halinde ilçeyi bekleyen projeleri açıklandı. Pekdemir’in projeleri halk düğün salonları, her mahalle-ye çocuk kreşleri, modern Pamukbucks kafeler, yaşlı bakım evi, ücretsiz kültür gezileri, Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Parkı, her eve ücretsiz çöp poşeti, kekik üreticilerine özel lisanslı depolar ve 50 adet spor sahası gibi çok sayıda yatırım ve hizmet içeriyor.


AK Parti’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in, ilçedeki vatandaşların yaşam standartlarını artıracak projeleri kamuoyu ile paylaşıldı. Pekdemir projeleri için “Ben göreve geldikten sonra 2-3 yılını acemilikle geçirecek adaylardan değilim. Denizli İl Genel Meclisi’nde görev aldığım yıllarda neler yaptığımız ortada. Tecrübem var, yaptıklarım var. Pamukkale’nin çehresi değişecek. Bu projelerin hiçbiri hayal değil. Kimsenin bun-dan kuşkusu olmasın” dedi.

Belediye başkanlığı ile Pamukkale’ye değer katacak ve adeta vizyonunu değiştirecek projeler ile çok iddialı gelen Pekdemir, 6 ay gibi kısa bir sürede değişimin hissedileceğini ileri sürerek, bu konudaki şevkini ve azmini de gösteriyor. Pekdemir, 7’den 70’e ilçede yaşayanların tümüne dokunacak projeler ile Pamukkale’nin vizyonunu değiştirmeye geliyor.

İlk sırada deprem var
Eğitimden turizme, sosyal yaşam projelerinden çevre projelerine, ilçeye ekonomi anlamın-da değer katacak projelere ve spor alanındaki projelere varıncaya kadar, tüm alanlarda vatandaşların kolayla yararlanabilecekleri çalışmalara imza atmaya hazırlandığını ifade eden Başkan Adayı Pekdemir’in en önemli projelerinin başında depreme dayanıklı bir Pamukkale ve bununla ilgili hazırlıklar yer aldığı ifade edildi. Eğitim konusundaki hassaslığı ile bilinen Cumhur İttifakı’nın Adayı Halil Pekdemir’in projeleri arasındaki kreş, etüt merkezi, ücretsiz dil kursları ve ücretsiz eğitim gezileri de yer alıyor. Bunlara ek olarak yapılması planlanan 50 adet spor sahası ile bu çalışmalara ek olarak planlanıyor.

Katma değer sağlayacak projeler
Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in projelerinin arasında bölgeye katma değer kazandıracak çok özel projelerde bulunduğu ifade edildi. Pekdemir, gelecek 5 yıl içinde bölgede, kekik üreticilerine özel lisanslı depolar, yerel ürünler için marka ve Ar-Ge çalışmaları, Pamukkale Tarım, Ticaret ve Turizm Konseyi, ücretsiz veterinerlik ve ziraat mühendisliği hizmetleri ve uzak mahalleler için belediye hizmet ofisleri hayata geçirileceğini kaydetti. Turistik sokak düzenlemeleri yapılacağını dile getiren AK Partili Halil Pekdemir, Pamukkale’nin büyük bir estetik ameliyattan geçeceğini vurguladı.

Seçim çalışmaları sırasında sıklıkla önüne çıkan çöp poşeti konusunu da ortadan kaldıra-cağını ifade eden Başkan Adayı Pekdemir’in başkanlığı döneminde çevre projeleri kapsamında ilçede yaşayanlara ücretsiz çöp poşetinin de dağıtılacağı ifade edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.