Başkan Baran: “Başarımızda en büyük emek teşkilatlarındır”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Baran: “Başarımızda en büyük emek teşkilatlarındır”
04 Oca 2018 / Per 15:35
/ 29 Kez Okundu
| |

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın İstişare Kurulu Toplantısında konuşan Başkan İsmail Baran, “Kocaeli’de ‘belediyecilik’ Türkiye’ye örnek

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın İstişare Kurulu Toplantısında konuşan Başkan İsmail Baran, “Kocaeli’de ‘belediyecilik’ Türkiye’ye örnek. Bu başarıda en büyük emek sizlerin” dedi
AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştiril en ‘İstişare Kurulu Toplantısı’na; AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve il yöneticileri, Körfez İlçe Başkanı Ş ener Söğüt, Belediye Başkan Yardımcıları Faruk D enli ve Selattin Kabadayıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, eski ilçe başkanları, Körfez İlçe G ençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve yönetimleri ile istişare kurulu üyeleri katıldı.
Toplantıda ilk olarak Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran söz aldı. Başkan Baran, Türkiye’nin önemli bir süreçt en geçtiğini belirterek, “Bizler de önemli bir süreci geride bıraktık; kongrelerimizi tamamladık. Türkiye’de özellikle belediyecilik anlamında güzel işler oluyor. Bunu Kocaeli’nin ve Körfez’in dünü ile bugününe bakarak görebiliyoruz. B en 44 yıldır Körfez’de ikamet ed en biri olarak Körfez’deki gelişim ve dönüşümü çok iyi biliyorum” dedi.
Kocaeli’deki belediyecilikteki başarının sandığa da yansıdığını belirt en Başkan İsmail Baran, “Bugün 12 ilçe belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz AK Parti kadrolarında. Bu büyük bir başarı. Ama bu başarıdaki en büyük emek teşkilatlarındır. Göreve geldiğimiz günd en bu yana Körfez için önemli işlere imza attık. 3 yılda 300 milyon liralık yatırımı hayata geçirdik. Belediye gücüyle sadece k endi projelerini değil; Üniversite ve hastane yapan, bakanlık projelerine de destek ver en bir belediye olduk” şeklinde konuştu.
Eğitime veril en desteği her zaman önemsediğini belirt en Başkan İsmail Baran, “Bizim milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanına, bayrağına bağlı g ençliğe ihtiyacımız var. Onları bu eğitim yolculuğunda yalnız bırakmayacağız. Bu yıl üniversite öğr encisi 3 bin 150 öğr encimize burs veriyoruz. Spor okullarımızda 15 branşta 4 bin evlada spor eğitimi veriyoruz. Bu yıl yapımına başlayacağımız 5 spor kompleksimizin tamamlanmasıyla birlikte bu sayıyı 10 bine çıkarmayı hedefliyoruz” ifadelerini sarf etti.
Başkan Baran’ın ardından AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ş ener Söğüt kürsüye çıktı. “2018’i seferberlik yılı olarak görüyorum. Sefere çıkmak bizd en, zafer Allah’tan” diy en Ş ener Söğüt, “Partimiz kurulduğu günd en bu yana istişareye önem verdik. 15 yılda 11 seçimi geride bıraktık ve başarımızda istişar enin katkısı büyük” dedi.
“Coşku ve heyecanla, birlik ve beraberlik içerisinde kongrelerimizi tamamladık. Gerçekt en güzel bir süreç oldu” diy en Söğüt “Şimdi Körfez’de mahalle teşkilatlarımızla ilgili yapılandırma çalışmamız var. 20 mahallede atamalarımızı gerçekleştirdik. Onlar da mahalle teşkilatlarımızı oluşturdular. Bu aile bugüne kadar bütün seçimlerd en nasıl zaferle çıktıysa; 2019 yılında da aynı başarı ve zaferle alnının akıyla çıkacaktır. B en 2018’i seferberlik yılı olarak görüyorum. Sefere çıkmak bizd en, zafer Allah’tan. 2019 yılında da şanlı zaferlerimize y eni zaferler ilave edeceğiz” sözlerini kullandı.
Söğüt’ün ardından Milletvekili Zeki Aygün söz aldı. Aygün de istişar enin önemine vurgu yaparak, “Her seçim öncesi ‘bu seçim önemli’ diyoruz. Ama o günkü konjektöre göre önem arz ediyor. Partiler arası yarış vardı. 2019 partiler arası iktidar olma yarışı değil. 2019 küresel güçlerle ve iş birlikçileriyle mücadele yarışıdır. Türkiye ile ekonomik yönd en bir sıçrama eşiğine gelmiştir. 4-5 yıldan bu yana Türkiye’yi engellemeye çalışıyorlar. Ya birinci lige çıkacağız ekonomik yönd en ya da alt lige düşeceğiz. Mücadel enin aslı bu” dedi.
İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da konuşmasında, kongre sürecinin başarıyla tamamlandığını belirterek, “Şu anda kongrelerimizi bitirdik. Her kongre k endi içerisinde kırılmışlıklar oluşturur. Bu normaldir. Yüzlerce kişinin içinde 25 kişilik liste yapmak kolay değil. Bir anne evladına kızabilir, küsebilir ama evladını yok saymak gibi bir lüksü olmaz. O yüzd en davaya küsmek ya da yok saymak gibi bir durum olamaz. Çünkü önümüzde zor bir süreç var. Her seçim için ‘zor’ diyoruz ama bu seçim gerçekt en zor geçecek. Dünya bir oldu ve AK Parti’yi bölme derdinde. 2018 ne tatil ne dinl enme zamanı değil. Eğer ter akıtıp iyi mücadele edersek, 2019’da gözyaşı dökmeyiz” ifadelerini kullandı.
Ceyhan’ın konuşmasının ardından İlçe Başkanı Ş ener Söğüt, Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Milletvekili Zeki Aygün istişare kurulu üyeleri tarafından yöneltil en soruları cevapladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.