Başkan Erdoğan, Başkan Kutlu ve meclis üyeleriyle bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Erdoğan, Başkan Kutlu ve meclis üyeleriyle bir araya geldi
06 Kas 2017 / Pzt 13:30
/ 80 Kez Okundu
| |

Adıyaman Belediye Başkanı F

Adıyaman Belediye Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve belediye meclis üyeleri, AK Parti Adıyaman İl Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Erdoğan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Adıyaman Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısından sonra Adıyaman Belediye Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkanı F. Hüsrev Kutlu, AK Partili meclis üyeleri ile birlikte, AK Parti İl Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkanı Mehmet Erdoğan’ı ziyaret etti.
Ziyarette heyet adına bir konuşma yapan ve Erdoğan’ın getirildiği görevde önemli işlere imza atacağına inandığını söyleyen Belediye Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Mehmet Erdoğan’ı tebrik etti.
AK Parti İl Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkanı Mehmet Erdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti’nin her kademesinde görev alan herkesle birlikte el ele verip hem partiyi hem de Adıyaman’ı daha ileriye götürmeyi amaçladıklarını söyledi ve ziyaretine gelen Başkan" href="/tag/baskan/"> Başkan Kutlu ile meclis üyelerine teşekkür etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.