Başkan Faruk Özlü “Camiler için iki özel ekip oluşturacağız”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Faruk Özlü “Camiler için iki özel ekip oluşturacağız”
#Siyaset | İHA
18 Şub 2024 / Paz 15:11
/ 0 Kez Okundu
| |

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Camilerimizin temizlenmesi ve bahçelerinin peyzajının yapılması konusunda 2 ekip oluşturacağız. Bu konuda artık Düzce Belediyesi hizmet verecek” dedi.

Cami derneklerinin temsilcileri ile bir araya gelen Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 5 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaları anlattı. Fiili çalışma süresinin 2,5 yıl olduğunu ve diğer 2,5 yılın ise covid-19 salgını, deprem ve 2 sel afeti ile geçtiğini ifade eden Özlü, “Bugüne kadar yaptığımız işlerde belediyenin kendi asıl sorumluluk alanına giren konularda sıkıntılarımız vardı. Şu anda işlerimiz yolunda. Bundan sonraki süreçte daha detaylı konulara gireceğiz” dedi.
Merkezdeki camilerin ihtiyaçları konusunda da çalışmalar yürüteceklerini dile getiren Özlü, oluşturacakları 2 ayrı ekip ile camilerin temizlenmesi ve bahçe peyzajı konusunda hizmet vereceklerini ifade etti.

350 bin ton asfalt döktük
Beş yılda yaklaşık 350 bin ton asfalt döktüklerini anlatan Faruk Özlü, taşıt yoğunluğu fazla olması nedeniyle ana bulvarlara öncelik verdiklerini, önümüzdeki dönem ise ara sokakları asfaltlayacaklarını açıkladı. İçme suyu konusunda sıkıntılar olduğunu ve bunun için ciddi çalışmalar yürüttüklerini anlatan Başkan Özlü, “Bu konuda 2 büyük proje yürütüyoruz. Büyük bir arıtma tesisi inşa ediyoruz. Su kaynaklarımızı 3’e çıkarıyoruz. Şehir şebekesinin tamamının yenilenmesi için projemizi hazırladık, uygulamasına başlayacağız” dedi.

“Bu seçimde siyasi görüşümüzü bir kenara bırakalım”
Belediye hizmetlerinin siyasi faaliyetler olmadığını önemle vurgulayan Başkan Faruk Özlü, “Belediye başkanının ve belediyenin yaptığı işlerin tamamı teknik işler. Örneğin asfalt, kaldırım, bordür, park, bahçe, imar, içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu gibi altyapı yatırımları, çöplerin toplanması, bertaraf edilmesi. Bunların tamamı teknik faaliyetler, yani hiçbir siyasi tarafı yok. Bu bir hizmet işi. Önümüzde bir seçim var. Bu seçimde oy kullanacağız. Düzce’nin geleceğini oylayacağız. Sizlerden ricam bu seçimde siyasi görüşümüzü bir kenara bırakalım ve başka parametre ve kriterlere göre oy kullanalım. Bu şehre en fazla kim katkı sağlar, kim daha fazla kaynak getirebilir, devletin kaynaklarını çarçur etmeden kim hakkıyla harcar buna karar verelim. Önce iyi bir insan mı, liyakat sahibi mi, ahlaklı mı, çalışkan mı, edepli mi, dürüst ve düzgün biri mi ona bakın” ifadelerinde bulundu.
Cami derneği görevlileri, özellikle kütüphane yatırımları için Başkan Faruk Özlü’ye teşekkürlerini ilettiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.