Başkan Mustafa Güler: Hedefimiz, önemi her geçen gün daha da artan 2019 seçimleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Mustafa Güler: Hedefimiz, önemi her geçen gün daha da artan 2019 seçimleri
14 Kas 2017 / Sal 12:34
/ 60 Kez Okundu
| |

AK Parti Tavşanlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kazım Aydın ve ekibi, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti

AK Parti Tavşanlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kazım Aydın ve ekibi, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamın da ziyaret etti.
İlçe Başkanı Nejat Tülek önderliğinde 2019 seçimlerine hazırlanacaklarını kaydeden Ahmet Kazım Aydın, Başkan Mustafa Güler ve tecrübeli parti büyüklerinden edinecekleri kazanımlarla kendilerini geliştireceklerini söyledi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler ise her zaman gençliğin yanın da olduğunu vurgulayarak, genç siyasetçilere bazı tavsiyelerde bulundu.
Karşı görüşlerin fikirlerini iyi anlayıp, analiz ederek siyaset yürütmenin kendilerine fay da sağlayacağını belirten Başkan Güler “ Hedefimiz 2019 seçimleri ve gerçekten her seçimden daha" href="/tag/ daha/"> daha önemli. Bura da siz gençlere de büyük görevler düşüyor. Öncelikle Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın dediği gibi AK Parti gençliği ahlaklı, erdemli ve vatansever olmalıdır. Öyle insanlar olduğunuz dan şüphemiz yok. Siyasette vatan daşlarımızı sosyal statülerine veya benzeri unsurlara göre ayırmayın. Herkesi kucaklayın ve kendinizden biri olarak görün. Tabiki davamız çok önemli. Coğrafyamız da yaşananlar, burayı size 100 yıllığına emanet verdik diyen zihniyetin eseridir. Çok dikkatli, azimli ve fe dakar olmalıyız. Çok çalışıp ülkemizi, milletimizi hak ettiği noktaya taşımalıyız. Hepinize bu yol da başarılar diliyorum” dedi
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kazım Aydın, sohbetin ardın dan kendilerine zaman ayırarak tavsiyelerde bulup, destek sözü veren Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti. (EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.