Başkan Ömer Günel: “Seçimi sandıkları patlatarak kazanacağız”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Ömer Günel: “Seçimi sandıkları patlatarak kazanacağız”
#Siyaset | İHA
13 Şub 2024 / Sal 22:05
/ 0 Kez Okundu
| |

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, seçim çalışmaları kapsamında İkiçeşmelik Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinledi. Kuşadası’nda 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) bayrağını yeniden dalgalandıracaklarını belirten Başkan Ömer Günel, “Seçimi sandıkları patlatarak kazanacağız” dedi.


Görevde olduğu 5 yılda kentin değişimi ve gelişimi için çok çalışan Başkan Ömer Günel, mümkün olan her fırsatta esnaf ve hemşehrilerinin sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Ömer Günel, 57 milyon 425 bin TL’lik yatırımla alt ve üstyapısı yenilenen İkiçeşmelik Mahallesi’ni ziyaret etti. Bölge sakinleri tarafından sıcak ve coşkulu bir biçimde karşılanan Başkan Ömer Günel’e ziyaretinde CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek ve parti yöneticileri, mahalle komisyonu üyeleri ve Güvercin Masa Gezici Ekibi de eşlik etti. Başkan Ömer Günel, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinlemeden önce İkiçeşmelik Mahallesi seçim ofisine giderek partililere ve vatandaşlara seslendi.

Konuşmasında İkiçeşmelik Mahallesi’nin uzun yıllardır hak ettiği hizmeti alamadığına ve bu nedenle de göreve gelir gelmez buraya öncelik verdiklerine dikkat çeken Başkan Ömer Günel, “Öncelikle beni coşkuyla karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. İkiçeşmelik Mahallesi’nde kısa süre içerisinde önemli işler başardık. Alt ve üstyapıyı tamamen yeniledik. Böylece sorunları kökten çözüme kavuşturmuş olduk. Doğal gaz yatırımlarının bölgeye gelmesini sağladık. Tüm elektrik tesisatını yer altına aldırdık. Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi taziye evini tamamlayıp kullanımınıza sunarak önemli bir ihtiyacı giderdik. Cafer Kotan Yaşam Parkı ile bir bütün içerisinde Kütüphane ve Kitap Kafe, Anne Baba ve Çocuk Merkezi’ni hizmete açarak önemli bir sosyal donatı alanı oluşturduk. Hem Kuşadası’na hem de İkiçeşmelik Mahallesi’ne verdiğimiz sözleri yerine getirdik” dedi.

Kuşadası’nda 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) bayrağını yeniden dalgalandıracaklarını belirten Başkan Ömer Günel, “Yerel seçimlere artık sayılı günler kaldı. İlçe örgütümüzle birlikte bu sürede çok çalışacağız. Seçimi sandıkları patlatarak kazanacağız. Biz göreve geldiğimizde birileri gibi laf ve bahane üretmedik. Biz birileri gibi sorunların arkasına sığınmadık. Bizim yapabileceklerimize birilerinin hayali bile yetişmez. Pandemi, deprem ve ekonomik kriz demeden ekip arkadaşlarımla çok çalıştık. İkinci 5 yılımızda da İkiçeşmelik Mahallesi’ne vizyon projeler kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.