Başkan Uysal ve ekibi Büyükşehir de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Uysal ve ekibi Büyükşehir de
14 Mar 2018 / Çar 15:04
/ 71 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, başkan yardımcıları ve müdürleriyle birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne çıkarma yaptı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesin de, Burhaniye Belediye Başkanı Nec det Uysal, başkan yardımcıları ve müdürleriyle birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne çıkarma yaptı. Meclis Toplantısı için gittiği Balıkesir’ de, Burhaniye’ye yakışır projelerin hayata geçirilmesi için birbiri ardına temaslarda bulunan Uysal, istediğini alarak, büyükşehir den memnun döndü.
Başkan Uysal, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ayhan Arık ile görüşmesinin ardından, Kent Estetiği ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mustafa Yılmaz ile bir araya geldi. Uysal’a Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç, Cemil Bahadır ve Güngör Persil’in yanı sıra Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürü İnanç Erturan ile Park ve Bahçeler Müdürü İlker Omar Demiray da eşlik etti.
Görüşmelerin son derece olumlu geçtiğini söyleyen Başkan Uysal, Burhaniye’ de Karınca Deresi üzerine köprü, 13 kilometre sıcak asfalt ve ila ve yol yapımıyla ilgili destek taleplerinin büyükşehir yetkililerince olumlu karşılandığının ve çalışmalara en kısa süre de başlanılacağının müj desini verdi. Uysal, “Belediyemiz teknik müdürlükleri tarafından hazırlanan projelerin bir bir onayını almaya devam ediyoruz. Kent Estetiği Daire Başkanlığı’nda yapılan görüşmeler de, Cumhuriyet Mahallesi Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı paralelin de bulunan alanda, kentimize yakışır bir vizyon proje olan büyük park yapımının hayata geçirilmesi için görüşmeler yapıldı. Büyükşehir den destek talebin de bulunuldu. Eski Edremit yolu ve Pelitköy girişi ile Pelitköy sahil yolu asfalt çalışmaları için destek sözü alındı. Altınyol’un devamındaki, Ören’i Öğretmenler Mahallesi ve E-87’ye bağlayan köprünün yapımı onaylandı. Projeler hazır ve ihale aşamasında. Yıl için de hepsi tamamlanmış olacak ve hizmetlerimizin devamı gelecek” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.