Belediyespor’dan moral ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediyespor’dan moral ziyareti
#Siyaset | Haber Merkezi
13 Eyl 2019 / Cum 19:47
/ 121 Kez Okundu
| |

Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor Başkan Vekili Rıdvan Kocaağa ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor’u ziyaret ederek, baklava ikramında bulundu.

Ziyarette konuşan Kocaağa, şunları söyledi:

"Sezon hayırlı uğurlu olsun.   İkinci maçımızı oynadık. İnegölspor adına İnegöl adına güzel bir sezon geçirme ümidiyle başladık. Bizde maçlarda sizleri yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. İnşallah geçen hafta geçen haftaki maçı unutturacak bir skorla bitiririz. Galibiyet parolası ile sahaya çıkarız ve galibiyetle sonuçlandıracağımız bir maç olur. Tabi öncesinde sakatlıksız, sorunsuz, güzel bir futbol ve güzel bir skorla alabileceğimiz bir maç olur. İnegöl Belediyespor'umuzun yönetim kurulu olarak, her zaman sizin yanınızda ve destekçiniz olduğumuzu bilmeniz için ziyarete geldik.  Değerli arkadaşlarımızla sizlere hem tatlı ikram edelim hem başarılar dileyelim hem de birlikte kulüp olarak bir güç olduğumuzu gösterelim diye buradayız. Efeler liginde oynayan İnegöl Belediyespor'umuzun maçları Ekim'in son haftası başlıyor. Galatasaray deplasmanda lige başlayacağız. Daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi ile sahamızda karşılaşacağız. Ben bundan sonra Belediyespor oyuncularının da, yönetiminin de, sizlerinde müsait olduğunuz zamanlar maçlarda birbirimize destek olarak, gitmesi temennimiz içerisinde. Bu haftanın güzel galibiyetle süslenen bir hafta olmasını diliyorum. Sizlere de cani gönülden başarılar diliyoruz."


Kulüp Başkanı Eşref Güç ise "Öncelikle ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sevgili başkanımızın da dediği gibi inşallah fırsat buldukça, gerek yönetim kurulumuz gerek teknik heyetimiz gerekse oyuncularımızla İnegöl Belediyespor'umuzun maçlarını takip etmeye çalışacağız. Sizlerinde bizleri maçlarımızda yalnız bırakmayacak olmanız bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir. İnşallah bu hafta alacağımız galibiyetle geçtiğimiz haftayı unutturacağız. Ben ziyaretiniz için tekrar sizlere çok teşekkür ediyorum."dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.