Burhaniye’de CHP’li gençlerden anlamlı hediye

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Burhaniye’de CHP’li gençlerden anlamlı hediye
27 Ara 2017 / Çar 13:26
/ 19 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, CHP Gençlik Kolları üyesi gençler, Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi duvarına 5 metre boyunda Atatürk’ün Kocatepe de çelişmiş olan fotoğrafını yaptırdılar

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, CHP Gençlik Kolları üyesi gençler, Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi duvarına 5 metre boyunda Atatürk’ün Kocatepe de çelişmiş olan fotoğrafını yaptırdılar. CHP ilçe Başkanı Tarık Erdil, partili gençlere teşekkür etti.
Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giden CHP İlçe Başkanı Tarık Erdil, fotoğrafın monte edilmesine yardımcı oldu. İlçe milli eğitim müdürlüğü ve okul idaresiyle görüşmeler yaptıklarını anlatan Erdil, ”Atatürk’ün Kocatepe’de çekilmiş olan fotoğrafını 5x2,5 metre ebadında yaptırarak okul duvarına astık. Bu gün ışıklandırması da yapılacak. Kuvva-i Milliye şehri olan Burhaniyeli gençlerimiz aralarında para toplayarak bu Atatürk fotoğrafını yaptırdılar. Atatürk bizler için çok önemli bir isim olduğu gibi onun çizdiği ve devrimleri ile aydınlattığı yolda ilerlemeye devam edecek ve unutturmayacağız. Bu duyarlılığı gösteren gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.