Chp güdül ilçe başkanı uğur öngay son yolculuğuna uğurlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Chp güdül ilçe başkanı uğur öngay son yolculuğuna uğurlandı
30 Oca 2017 / Pzt 14:48
/ 77 Kez Okundu
| |

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Ankara Güdül İlçe Başkanı Uğur Öngay için düzenlenen cenaze törenine katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Ankara Güdül İlçe Başkanı Uğur Öngay için düzenlenen cenaze törenine katıldı.
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Güdül İlçe Başkanı Uğur Öngay (55) son yolculuğuna uğurlandı. Güdül Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanvekilleri Levent Gök, Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Haluk Koç ve partililer katıldı. CHP’li Öngay, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze törenin ardından Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra aracına binen Kılıçdaroğlu’na şehit yakını olduğunu söyleyen bir vatandaş, “Şehitlere de sahip çıkın” diye seslendi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, “Çıkacağız” diye karşılık verdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.