Cumhur İttifakı yerel seçimler için son hazırlıklarını yapıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhur İttifakı yerel seçimler için son hazırlıklarını yapıyor
#Siyaset | Haber Merkezi
13 Ara 2023 / Çar 12:38
/ 65 Kez Okundu
| |

31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Cumhur İttifakı, çalışmalarına hız verdi. AK Parti ve MHP'nin ortak heyeti, işbirliği yapılacak büyükşehir, il ve ilçelerde son noktayı koymak için çalışmalarını sürdürüyor.

Heyet, ilk toplantısını 26 Ekim'de gerçekleştirmişti. Ardından 10 kez daha toplanan heyet, bu hafta yapacağı toplantıyla çalışmayı tamamlamayı planlıyor.

Nihai karar liderlere verilecek Çalışmanın içeriğine ilişkin nihai kararı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli verecek.

Deprem bölgesi için özel çalışma Cumhur İttifakı, deprem bölgesi için de özel bir çalışma yapıyor. Deprem bölgesindeki 11 ilin tamamında seçimlerden başarı elde etmeyi düşünen Cumhur İttifakı, bölgenin kalkınması için merkezi hükümetle eşgüdüme önem veriyor.

Millet İttifakı'nda yeni stratejiler tartışılıyor

Öte yandan, 14-28 Mayıs seçimlerinde yenilgiye uğrayan Millet İttifakı'nda ise yeni stratejiler tartışılıyor. Partiler, yerel seçimlerde başarılı olmak için ortak bir yol haritası çıkarmaya çalışıyor.

Millet İttifakı'nın ortak heyeti, bu hafta içinde toplanarak, yerel seçimler için çalışma planını oluşturacak.

Yerel seçimler kritik önem taşıyor

31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri, Türkiye siyaseti açısından kritik önem taşıyor. Seçimlerden çıkacak sonuç, 2023'te yapılacak cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin de gidişatını belirleyecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.