Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: “Müttefiklerimizden terörle yandaşlığı bırakıp, ay yıldızla dost olmalarını bekleriz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: “Müttefiklerimizden terörle yandaşlığı bırakıp, ay yıldızla dost olmalarını bekleriz”
16 Şub 2018 / Cum 16:39
/ 81 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Türkiye ile dostluğun herkese kazandırdığını belirterek, “Müttefiklerimizden terörle yandaşlığı bırakıp, ay yıldızla dost olmalarını bekleriz” dedi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Türkiye ile dostluğun herkese kazandırdığını belirterek, “Müttefiklerimizden terörle yandaşlığı bırakıp, ay yıldızla dost olmalarını bekleriz” dedi.
Afrin’de PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’na Tüm Şehitler ve Gaziler Platformundan da destek geldi. Platform üyeleri, cephede bulunan Mehmetçiğe moral için AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ile birlikte 5 otobüs, 200 kişi ve 2 tır gıda yardımı ile sınır hattına gidiyor.
Platform üyeleri, Hacı B ayram Camii’nde kılınan cuma namazı sonrası bir tırı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’nun katılımıyla sınır ötesine uğurladı. Burada platform adına basın açıklaması yapan Topçu, “Çok önemli bir program için bugün burad ayız. Buradaki mesele Allah’a hamdolsun Çanakkale’de olduğu gibi Sakarya’da, Dumlupınar’da Mustafa Kemal Atatürk’ün arkasında olduğu gibi, 15 Temmuz’da Rizeli Recep T ayyip Erdoğan’ın arkasında olduğu gibi, bugün de Afrin’de Kürt, Türkmen, Alevi ve Sünnisi’yle al b ayrak altında kıyamete kadar bir ve beraber yaş ayarak, kararlı bir büyük Türk milleti olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin arkasınd ayız” ifadelerini kullandı.

“Müttefiklerimizden terörle yandaşlığı bırakıp, ay yıldızla dost olmalarını bekleriz”
Hem bölgeye, hem coğrafy aya hem de düny aya barışı, güvenliği ve özgürlüğü götürmek için askerlerin orada olduğunu k aydeden Topçu, “Çanakkale ruhu yeniden dirildi. Sakarya artık ayağa kalktı. Orada hedef toprak bütünlüğüdür. Hedef Kürd’ün, Türkmen’in ve Arap’ın insanca barışa, güvenliğe kavuşmasıdır. Bununla ilgili müttefiklerimizden terörle yandaşlığı bırakıp, ay yıldızla dost olmalarını bekleriz. Müttefikliğin gereğini yapmalarını bekleriz. Çünkü tarihe baktıkları zaman görürler ki ay yıldızla dostluk herkese kazandırır. Müttefiklerimizden Türkiye devletinin PKK’ya, YPG’ye, DEAŞ’a ve FETÖ’ye karşı mücadelede yanımızda olmalarını isteriz” şeklinde konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.