Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Mart’ta Mersin’e geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Mart’ta Mersin’e geliyor
14 Şub 2018 / Çar 12:17
/ 40 Kez Okundu
| |

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Levent Ali Bostan, partisinin olağan il kongresinin 10 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacağını duyurdu

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Levent Ali Bostan, partisinin olağan il kongresinin 10 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacağını duyurdu.
Bostan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Mersin İl Kongresinin, 10 Mart Cumartesi günü Saat 12:00’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda yapılacağını belirtti. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını ifade eden Bostan, " Cumhurbaşkanımızın Mersin’e gelmesi tabiki çok önemli bir durum. Cumhurbaşkanımızın kongreleri bir miting havasında yapması birlik beraberliğimiz için oldukça önemli bir mesaj olacaktır. Özellikle ülkemizin geçirdiği kritik zamanlarda belli noktalara mesaj olarak algılanmasına katkı sağlayacaktır. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımızın ilimize gelmesi, il kongresi yapmaktan ziyade bu ülkenin birliğini beraberliğini zor günlerde kenetlendiğini tüm dünyaya gösterecektir. Katkı sağlayacak tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.
Bostan, AK Parti İl Başkanlığının kongresini, bir kongreden çok demokrasi mitingi şeklinde yapmayı arzu ettiklerini de dile getirerek, "Bu noktada partililerimizi ve halkımızı il kongremize davet ediyorum. Mersin için çok önemli bir yere sahip olan kongremize katılımın yüksek olmasını tahmin ediyorum. Bizler kongre diyoruz ama bir demokrasi mitingi olarak yapacağız ve Cumhurbaşkanımızın da katılımı ile şölen havasında kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu kongre ile halkımızın Cumhurbaşkanının arkasında olduğunu birvkez daha ispatlayacak ve tüm dünyaya göstereceğiz” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.