Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü
21 Mar 2018 / Çar 23:22
/ 70 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı" href="/tag/cumhurbaskani/"> Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı" href="/tag/cumhurbaskani/"> Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ile telefonda görüştü.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edin ilen bilgiye göre, bu akşam gerçekleşen görüşmede ikili ilişk iler üzerinde duruldu. İki lider, Türkiye ve Almanya arasındaki ilişk ilere ivme kazandırma konusundaki kararlılıklarını teyit etti. Şansölye Angela Merkel ile geçen hafta yaptığı görüşmeye de atıfta bulunan Cumhurbaşkanı" href="/tag/cumhurbaskani/"> Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya’da kurulan yeni hükümetle de diyalog ve işbirliğine ivme kazandırma konusunda kararlı olduklarına dikkati çekti. Teröre karşı ortak mücadelenin önemine değin ilen görüşmede Cumhurbaşkanı" href="/tag/cumhurbaskani/"> Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı hakkında bilgi paylaşımında bulundu. İki liderin, Almanya’da yaşayan Türk toplumunun iki ülke arasında güçlü bir insani bağ teşkil ettiğine de değindikleri öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.