Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan'ı hedefine aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan'ı hedefine aldı
#Siyaset | Haber Merkezi
06 Mar 2024 / Çar 18:23
/ 1.357 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Malatya'da düzenlenen seçim mitinginde dikkat çeken bir konuşma yaptı. Konuşmasında, partisinin eski üyelerini ve adaylarını başka partilere kaydırmaya çalışanları eleştiren Erdoğan, bu taktiğin siyasi şantajcılık olduğunu belirtti. Erdoğan, 'Hem bize kaybettirmek için çalışıp hem bizim gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz!' diyerek kararlı bir tavır sergiledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim mitingleri kapsamındaki bugünkü ilk durağı MalatyaErdoğan'ın burada yaptığı konuşmadaki "Partimizin eski belediye başkanlarını, milletvekillerini, eski teşkilat mensuplarını aday göstererek kendileri kazanmaya değil, bize kaybettirmeye çalışan partiler ortaya çıktı" sözleri akıllara AK Parti'den istifa edip Yeniden Refah'tan aday olan Önder Tanır, Kasım Gülpınar gibi isimleri akıllara getirdi.

BİZE KAYBETTİRMEYE ÇALIŞAN PARTİLER ORTAYA ÇIKTI
"Partimizin eski belediye başkanlarını, milletvekillerini, eski teşkilat mensuplarını aday göstererek kendileri kazanmaya değil, bize kaybettirmeye çalışan partiler ortaya çıktı. İsteyen istediği yerde siyaset yapabilir, aday olabilir. Hem bize kaybettirmek için çalışıp hem bizim gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz! Sadece yalan yanlış konuşacaksınız, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Maalesef son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.