Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin’in Avrupa’ya tahıl sevkiyatının durabileceği sözlerine ilişkin, “Sayın Putin’in haklı olduğu bir konu var. O da nedir; bu gelen tahıllar maalesef zengin ülkelere gidiyor, fakir ülkelere değil. Bunun ana te

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#Siyaset | İHA
08 Eyl 2022 / Per 13:31
/ 43 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin’in Avrupa’ya tahıl sevkiyatının durabileceği sözlerine ilişkin, “Sayın Putin’in haklı olduğu bir konu var. O da nedir; bu gelen tahıllar maalesef zengin ülkelere gidiyor, fakir ülkelere değil. Bunun ana teması nedir; fakir ülkelere bu tahıl sevkiyatını sürdürmektir. Rusya’ya yaptırımlar sürerken yaptırımları yapan ülkelere tahıl sevkiyatının olması Putin’i rahatsız etmektedir. Rusya’dan da tahıl sevkiyatı olsun istiyoruz. Putin’le Semarkant’ta bu konuları ele alacağız” dedi. .

rbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin’in Avrupa’ya tahıl sevkiyatının durabileceği sözlerine ilişkin, “Sayın Putin’in haklı olduğu bir konu var. O da nedir; bu gelen tahıllar maalesef zengin ülkelere gidiyor, fakir ülkelere değil. Bunun ana teması nedir; fakir ülkelere bu tahıl sevkiyatını sürdürmektir. Rusya’ya yaptırımlar sürerken yaptırımları yapan ülkelere tahıl sevkiyatının olması Putin’i rahatsız etmektedir. Rusya’dan da tahıl sevkiyatı olsun istiyoruz. Putin’le Semarkant’ta bu konuları ele alacağız” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.