Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Avukatı Ahmet Özel’den açıklama: "Tamamı yalan, tamamı sahtedir”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
28 Kas 2017 / Sal 17:36
/ 73 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Avukatı Ahmet Özel, “Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların tamamı da sahtedir” açıklamasında bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Avukatı Ahmet Özel, “Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların tamamı da sahtedir” açıklamasında bulundu.
Ahmet Burak Erdoğan, Osman Ketenci, Mustafa Erdoğan, Ziya İlgen, Mustafa Gündoğan’ın vekili, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da avukatı olan Ahmet Özel, yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında gösterdiği kağıtların tamamının sahte olduğunu açıkladı. Avukat Ahmet Özel’in yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün partisinin grup toplantısında müvekkillerim olan Sayın Cumhurbaşkanımızın yakınlarının yurt dışındaki bir şirkete para gönderdiğini iddia etmiş ve belge olduğunu iddia ettiği bazı kağıtları da grup kürsüsünden göstermiştir. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların tamamı da sahtedir. Kemal Kılıçdaroğlu gösterdiği kağıtları derhal kamuoyu ile paylaşmalıdır. Ayrıca, Sayın Mustafa Gündoğan bir iş adamı olup, hiçbir zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın özel kalemi olmamıştır. Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu kağıtları bugün mesai bitimine kadar derhal bir Cumhuriyet Savcılığına vermeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır. Müvekkillerimiz tarafından, iddia edilen ülkede, iddia edilen şirkete asla böyle bir para gönderilmemiştir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belli ki, kendisini o makama getiren FETÖ’ye diyet borcunu ödeme gayreti içindedir. FETÖ tarafından eline tutuşturulan kağıtları daha önce de sallayan ve kağıtlar sahte çıkınca yüzü kızarmayan Kılıçdaroğlu, şimdi yeni bir skandala imza atmıştır. Tekrar ediyoruz; Kemal Kılıçdaroğlu elindeki kağıtları istediği medya kuruluşuna vermeli, Cumhuriyet Savcılığına iletmeli ve suç duyurusunda bulunmalıdır. Tekrar altını çizerek söylüyoruz, ne Sayın Cumhurbaşkanımızın ne de ailesinin yurt dışında herhangi bir parası bulunmamaktadır. Sahte belge ve bilgilerle müvekkillerimiz üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında iftiralarda bulunan ve itibar suikastı yapan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yasal yollara başvurulacak ve iftiralarının hesabı yargı önünde sorulacaktır.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.