Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı: "Kılıçdaroğlu’nun iddiaları yalan, kağıtlar da sahte"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
28 Kas 2017 / Sal 17:16
/ 44 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nun belge diye gösterdiği kağıtların sahte olduğunu belirterek, Kılıçdaroğlu’nu söz konusu kağıtları derhal bir cumhuriyet savcılığına vermeye ve suç duyurusunda bulunmaya davet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel, Kemal Kılıç daroğlu’nun belge diye gösterdiği kağıtların sahte olduğunu belirterek, Kılıç daroğlu’nu söz konusu kağıtları derhal bir cumhuriyet savcılığına vermeye ve suç duyurusun da bulunmaya davet etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıç daroğlu, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarıyla ilgili iddialarını yineledi ve belge olduğunu öne sürdüğü kağıtları gösterdi. İddialara yanıtsa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel’den geldi. Kılıç daroğlu’nun grup toplantısın da gösterdiği sözde belgelerin gerçek olmadığını belirten Özel, “İddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahte” dedi. Avukat Ahmet Özel, “Kılıç daroğlu, söz konusu kağıtları mesai bitimine ka dar derhal bir cumhuriyet savcılığına vermeli ve suç duyurusun da bulunmalıdır” diye de ekleyerek ‘hodri mey dan’ dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.