Dışişleri Sözcüsü Aksoy, İsviçre’de bir iş adamının kaçırılmaya çalışıldığı iddiasını yalanladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dışişleri Sözcüsü Aksoy, İsviçre’de bir iş adamının kaçırılmaya çalışıldığı iddiasını yalanladı
16 Mar 2018 / Cum 15:16
/ 67 Kez Okundu
| |

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "İsviçreli bir iş adamının kaçırılmaya çalışılması ile ilgili olarak yayınlanan haberde yer alan ve Büyükelçiliğimiz ile personelimizi hedef gösteren iddiaları tamamıyla reddediyoruz" dedi

leri" href="/tag/disisleri/">Dış leri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "İsviçreli bir adamının kaçırılmaya çalışılması ile ilgili olarak yayınlanan haberde yer alan ve Büyükelçiliğimiz ile personelimizi hedef gösteren iddiaları tamamıyla reddediyoruz" dedi.
leri" href="/tag/disisleri/">Dış leri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, İsviçre’de bir adamının kaçırılmaya çalışılmasıyla ilgili çıkan haberlere il kin açıklamada bulundu. Aksoy, İsviçre’de münteşir Tages Anzeiger gazetesinin internet sitesinde “İsviçreli bir adamının kaçırılmaya çalışılması” ile ilgili yayınlanan haberde Türk Büyükelçiliği ile personelini hedef gösteren iddiaların "mesnetsiz" olduğunu belirterek, iddiaları tamamıyla reddettiklerini söyledi. Aksoy, "Söz konusu iddiaları ortaya atan gazeteyi ve haberde atıfta bulunulan İsviçre makamlarını, eğer gerçek ve ciddi meselelerle ilgilenmek istiyorlarsa İsviçre’de yuvalanan terörist PKK ve FETÖ yapılanmalarına odaklanmaya davet ediyoruz" ifadesini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.