"Diyarbakır’ı güzel yerlere getirme gayreti içerisinde olacağız"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
31 Oca 2018 / Çar 12:40
/ 77 Kez Okundu
| |

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Süleyman Serdar Budak’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Süleyman Serdar Budak’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Süleyman Serdar Budak, Diyarbakır’ı daha güzel yerlere getirme gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Belirlenen hedefler doğrultusunda bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceklerini aktaran Budak, "Diyarbakırlı vatandaşlarımızla birebir, yüz yüze iletişim halinde olacağız. İlk sınavımız olacak olan 2019 seçimlerine kadar Diyarbakır’da Allah’ın izni ile çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. AK Parti 16 yıllık iktidarında kadim şehrimiz Diyarbakır’a ve değerli hemşerilerimize hayatın her alanında çok hizmetler getirdi. İnşallah bundan sonra da hep beraber el ele vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Kendilerini kabul eden Budak’a teşekkür eden Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Süleyman Serdar Budak’a yeni görevinde başarılar diledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.