DP’de Balakuş Dönemi Başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
DP’de Balakuş Dönemi Başladı
 :
/ 332 Kez Okundu
| |

Demokrat Parti İlçe Başkanlığı resmen onaylanan Murat Balakuş, yapıcı siyaset yaparak İnegöl’e hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Selim Sani’nin görevinden ayrılmasından sonra boş kalan Demokrat Parti İlçe Başkanlığı koltuğuna Murat Balakuş getirildi. Dün koltuğu devralan Balakuş yaptığı açıklamasında İnegöl’e hizmet etmek için çalışacaklarını dile getirdi.

 

DP, TÜRKİYE VE İNEGÖL’E ESERLER KAZANDIRAN BİR PARTİDİR

Düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, “DYP Gençlik kollarıyla başladığım siyasi hayatıma birbirinden usta siyasetçiler arasında bizim deyimimizle Rahle-i Tedrisattan yetişerek İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, İlçe sekreterliği, İlçe Teşkilat Başkanlığı görevlerinden sonra bugün genç bir İlçe Başkanı olarak karşınızdayım. Türkiye’nin köklü siyasi geleneğine İlçe Başkanı olmak bana heyecan vermektedir. Fakat asıl olarak girdiğim sorumluluğun farkındayım. Çünkü Demokrat Parti, Türkiye’ye ve İnegöl’e sayısız hizmet veren ve eserler kazandıran bir partidir. Bizim amacımız İnegöl siyasetine renk katabilmek, muhalefetten de olsa İnegöl’e hizmet vermek, yıkıcı siyaset değil yapıcı siyaset yapmayı düşünerek ekip arkadaşlarımızla beraber projelerimizle ve etkinliklerimizle Demokrat Parti’ye yakışır şekilde İnegöl siyasetinde yer alacağız” dedi.

 

15 GÜN İÇERİSİNDE YÖNETİM KURULUMUZ OLUŞACAK

Önümüzdeki 15 gün içerisinde atama yönetim kurulların oluşturarak kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Murat Balakuş, “Demokrat Parti’nin bitmediği, aksine Türkiye’nin en genç Genel Başkanı Gültekin Uysal ve dipdiri genç teşkilatları ile hizmet etmek için ayakta olduğunu, İnegöl’de yaşayan insanları sevdiğimizi ve hizmet vermek istediğimizi göstereceğiz. Partimizde İlçe Başkanlığı, Milletvekilliği ve Belediye başkanlığı yapmış büyüklerime şükranlarımı sunar teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.