Edremit CHP İlçe Başkanlığı için ikinci aday Tayfun Gerkuş oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Edremit CHP İlçe Başkanlığı için ikinci aday Tayfun Gerkuş oldu
06 Ara 2017 / Çar 16:16
/ 105 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Edremit ilçesinde CHP ilçe teşkilatında 10 Aralık’ta yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimi öncesi, Edremit Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Tayfun Gerkuş da adaylığını ilan etti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde CHP ilçe teşkilatında 10 Aralık’ta yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimi öncesi, Edremit Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Tayfun Gerkuş da adaylığını ilan etti.
CHP Edremit İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen basın açıklaması öncesi partilerle tek tek ilgilenen Gerkuş, " İlçe örgütümüzde geçmişten bu güne kadar görev alan tüm örgüt emekçisi arkadaşlarıma, ilçe başkanlarına, gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu yarışta aday olan arkadaşım Necmi Dönmez’e başarılar diliyorum." dedi.
Yaşamı boyunca kişisel hırs ve çıkarlardan uzak, ilkeli ve dik duruşumu her zaman gösterdim diyerek sözlerine devam eden CHP Edremit İlçe Başkan Adayı Gerkuş, "Halktan ve örgütten kopuk bir anlayışla hizmet yapmayacağımıza, Edremit Merkez ve mahallelerde Cumhuriyet Halk Partisini yeniden şahlandırmak, sözde değil özde yönetim göstererek güçlü bir siyaset anlayışıyla partimizi 2019 seçimlerine hazırlamak için görev talep ediyoruz." dedi.
Düzenlenen açıklamaya CHP Edremit İlçe Başkanı Yusuf Sel, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.