Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a destekler sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a destekler sürüyor
#Siyaset | İHA
27 Şub 2024 / Sal 15:26
/ 3 Kez Okundu
| |

AK Parti’den yeniden aday gösterilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ilçe merkezi ve kırsaldan destekler devam ediyor.

Akçakale yolu üzerindeki seçim irtibat ofisine gelerek, desteklerini bildiren Eyyübiyelileri tek tek ağırlayan Başkan Belediye Başkanı Mehmet Kuş, her bir vatandaşla ayrı ayrı ilgilenip, ilçede gerçekleşen ve yapılacak hizmetlerle ilgili istişarelerde bulundu.
Eyyübiye’de yaşayan her kesimin desteğini aldıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Aziz Eyyübiyeli kardeşlerim bizlere güvendiler, 2019 seçimlerinde göreve getirdiler. Hamdolsun biz de yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermedik. Ne söz verdiysek layıkıyla yerine getirdik. Doğalgazdan kentsel dönüşüme, yeni Eyyübiye’den yeşil alanlara, gençlik merkezlerinden sera kent ve fabrikaya kadar tüm sözlerimizi birer birer gerçekleştirdik. Hizmette merkez ve kırsal ayrımı yapmadık. Ortaya koyduğumuz birlikte yönetim anlayışı, eser ve hizmet siyaseti sayesinde halkımızın yanında olduk. Eser ve hizmetlerimizle hayatlarına dokunduğumuz Eyyübiyeliler, desteklerini yeniden ifade ediyor, el ele, omuz omuza bizimle birlikte olduklarını gösteriyorlar. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhuyla 31 Mart seçimlerinden yine rekor bir oyla çıkacak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği Türkiye Yüzyılı’nın şehri Eyyübiye’yi inşa ve ihya etmeye devam edeceğiz” diyerek, misafirlerine teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.