Genç Gaziantep mobil uygulaması en popüler uygulamalarından biri oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Genç Gaziantep mobil uygulaması en popüler uygulamalarından biri oldu
#Siyaset | İHA
03 Eyl 2022 / Cmt 14:23
/ 27 Kez Okundu
| |

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonluğunda hayata geçirilen “Genç Gaziantep” mobil uygulaması, 101 bin 300 indirme sayısı ve 61 bin 150 aktif kullanımıyla şehrin en popüler mobil uygulaması olarak zirvede yerini aldı.

Kentteki üniversitelerde eğitim hayatına devam eden veya bu üniversitelere yeni kayıt yaptıran gençler ile lise 11’inci ve 12’nci sınıflarda okuyan öğrencilerin yararlanabildiği uygulama hizmete alındığı günden itibaren ortalama günlük 250 genç tarafından indiriliyor.
40 bin 200 öğrenci ücretsiz biniş hakkı kazandı
Uygulama sayesinde 40 bin 200 öğrencinin ulaşım kartlarına ayda 22 biniş yüklendi. Öte yandan uygulamayı indiren, kayıt olan ve ikameti Gaziantep’te olan üniversite öğrencileri 2+2 şeklinde 4 GB internet hediyesi kazandı.
Elmas puan sistemi hediye fırsatları sunuyor
Elmas puan sistemiyle Büyükşehir Belediyesi etkinliklerini takip eden, uygulama aktivitelerine katılan, haberler okuyan gençler, bilgisayar, tablet, akıllı saat, kablosuz kulaklık, bisiklet gibi hediyeler kazanıyor. Bunun yanı sıra 16-25 yaş aralığındaki gençler uygulama sayesinde, anlaşma sağlanan yüzlerce firmanın ürün ve hizmetlerinden yüzde 50 indirimli olarak faydalanma imkanına kavuşuyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.