HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli:

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
27 Şub 2018 / Sal 18:24
/ 167 Kez Okundu
| |

Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, "Çocukların kendisini koruyabilecekleri çocuk koruma programları bu suçun önlenmesine yönelik tedbirlerin alınacağı bir program hayata geçirilmeli" dedi

Halkların Demokratik Partisi Genel Başkanı Sezai Temelli, "Çocukların kendisini koruyabilecekleri çocuk koruma programları bu suçun önlenmesine yönelik tedbirlerin alınacağı bir program hayata geçirilmeli" dedi.
Temelli, HDP Grup Toplantısı’nda konuştu. Temelli, çocuk istismarına yönelik olarak, "Bir istismar bile aslında önemlidir. Bir istismar bile bu ülke açısından büyük bir utanç, ciddi bir ahlaki sorundur. Hükümet şimdi yine bir göz boyama esprisi ile suçluyu yakalarlarsa cezalandırarak, kimyasal hadım projeleriyle bu sorunu çözmeye çalışıyor. Oysa çocukların kendisini koruyabilecekleri çocuk koruma programları bu suçun önlenmesine yönelik tedbirlerin alınacağı bir program hayata geçirilmeli" dedi.
Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine ilişkin Temelli, "Bugün şeker pancarı üretiminden geçinen nüfus sadece çiftçiler değildir. Bu alana bağlı olarak baktığımızda yaklaşık bir milyon insanı etkileyecek bir karardır" ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.