İnönü Belediye Başkanlığı’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnönü Belediye Başkanlığı’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı
08 Mar 2018 / Per 15:34
/ 88 Kez Okundu
| |

İnönü Belediye Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile kahvaltı ve bayanlara yönelik bir program düzenlendi

İnönü Belediye Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile kahvaltı ve bayanlara yönelik bir program düzenlendi.
İnönü Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Belediye Meclis Üyeleri Sakine Parlar, Havva Karanalbant, AK Parti İnönü İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Zeybek, KADEM Eskişehir İl Temsilcisi Hatice Avcı ve 400 kadın katıldı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile gerçekleştirilen etkinlikte konuşan İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, kadının ailenin temel direği olduğunu söyledi. Bozkurt, “Şöyle bir düşünelim, içişleri bakanı kim? Evde içişleri bakanı kadın. Kültür Bakanı kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı kadın, Turizm Bakanı kadın. Sizlerden izin almadan bizler bir şey yapabiliyor muyuz, elbette yapamıyoruz. O nedenle sizler dünyanın en değerli varlığısınız. Bunu en güzel Peygamber efendimiz “Cennet anaların ayaklarının altındadır” demiş ve veda hutbesinde de Kadınlar Allah’ın bizlere emaneti olduğunu söylemiştir. Sizler bize emanetsiniz ben sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde değil 365 günün kadınlar günü olduğuna inanıyorum” dedi.
Bu anlamlı günde kadınlar ile bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu belirten Bozkurt, “ Kadınlarımız başımızın tacıdır, sizlere hizmet etmekten mutluyuz. Sizler ailenin temel direğisiniz. Bugün Güneydoğuda vatan için çarpışan yiğitlerin analarısınız. Bizler bu ülkeye hizmet eden bütün erkeklerin temel direğisiniz. Eğer ailede temel direği kadın ise ülkede de temel direk kadındır. Bu yüzden Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi her şey kadınlar ile başlar her şey kadınlar ile biter. İş hayatında kadın, sanatta kadın, evde kadın bizleri yetiştiren kadın. Biz sizlerin temelinizde birer çalışanız. Sizler hem Allah’ın emri hem peygamberimizin bize vermiş olduğu talimatlarda da öndesiniz. Ben bu özel gününüzü en kalbi duygularımla kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Başkan Bozkurt konuşmasının ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile annesi Müşerref ve eşi Aysel Bozkurt’a lale hediye ederek kadınlar gününü kutladı.
İnönü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında katılan KADEM Eskişehir İl Temsilcisi Hatice Avcı da, KADEM olarak kadının toplum içerisinde hak ettiği yeri alması için çalışmalar yaptıklarını belirterek “ İnönü İlçesinde 8 Mart Kadınlar Günü Dolayısı ile gerçekleştirilen programdan dolayı Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkür etti.
Programda konuşan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Zeybek ise, Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a kadınlara yönelik gerçekleştirilen programdan dolayı teşekkür etti.
İnönü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı kahvaltı sonrası Ayşe Şahin’in konuşmaları ve Sarar İHL öğrencilerinin bir birinden güzel ilahi ve oratoryoları ile devam etti. Program sonrası tüm bayan misafirlere İnönü Belediyesi tarafından çeşitli saksı çiçekleri ile diğer hediyeler dağıtıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.