Körfez’de 2018’in ilk meclisi yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Körfez’de 2018’in ilk meclisi yapıldı
04 Oca 2018 / Per 15:45
/ 52 Kez Okundu
| |

Körfez Belediyesi’nde 2018’in ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi’nde 2018’in ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. 12 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, komisyon seçimleri de gerçekleştirildi
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleştirilen 2018 yılının ilk meclis toplantısında 12 madde görüşüldü. Denetim komisyonunda görev yapacak olan meclis üyeleri de belirlendi.
Komisyona oy çokluğu ile Metin Dan, Ömer Yılmaz ve Ahmet Sinan Fidan seçildi. Gündem maddelerinin görüşülmesi öncesinde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “2017’de ‘gelişen ve geliştikçe güzelleşen’ Körfez için birçok projeyi hayata geçirdik. Hep birlikte güzel çalışmalara imza attık. 2017 yılında zaman zaman üzüntülü olaylar yaşamış olsak da ülke olarak dimdik ayakta durmayı başardık. Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda projelere yön verdik. Devlet Hastanesi ek binası buna en büyük örnek. Din hizmetlerinin verildiği müftülük binası ilçemize yakışmıyordu, onu da daha modern bir şekilde inşa ettik. Eğitime 10 milyon liralık yatırım desteği sunarken, bu yıl 3 bin 150 öğrencimize de burs veriyoruz” dedi.
Şener Söğüt’ün ilçe başkanı olması sonrası meclis üyeliğinden istifa etmesiyle boşalan komisyonlar için de seçim gerçekleştirildi. İmar ve Şehircilik Komisyonu’na Selattin Kabadayıoğlu, Gayrimenkul Satış Komisyonu üyeliğine de Abdullah Parlak seçildi. Denetim Komisyonu üyeliğine ise Metin Dan, Ömer Yılmaz ve Ahmet Sinan Fidan seçildi.
Daha önce Şener Söğüt’ün üstlendiği AK Parti Grup Sözcülüğü görevini de Faruk Denli’nin üstleneceği açıklandı. Gündemde yer alan park isimlerinin belirlenmesi ile ilgili komisyondan gelen rapor ise oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca Körfez Belediyesi’nin ‘Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği’ne’ üye olmasıyla ilgili de Başkan İsmail Baran’a yetki verildi. Başkan Baran daha sonra dilek ve temenniler kısmında yöneltilen sorulara tek tek cevap verdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.