Koşar; “Oltu Taşı imalathanelerini modernize edeceğiz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Koşar; “Oltu Taşı imalathanelerini modernize edeceğiz”
#Siyaset | İHA
22 Şub 2024 / Per 13:47
/ 3 Kez Okundu
| |

Oltu Taşı El Sanatları İş Merkezini ziyaret eden Oltu Büyük Birlik Belediye Başkan adayı Nazım Koşar ve Belediye Meclis üyeleri, Dernek Başkanı Ertuğrul Erkin Asan’dan bilgiler aldılar.

BBP Oltu Belediye Başkan Adayı Nazım Koşar, Oltu Taşı imalathanelerini merdiven altı imalatı olmaktan çıkarıp, ustalara yaşanabilir modern bir iş merkezi oluşturacaklarını belirterek, “ Esnafımıza ferah,huzurlu ve nezih bir imalathane ve lüks iş yerleri yapacağız. Oltu Taşı’nı hak ettiği değerine kavuşturacağız. Öte yandan güzel Oltu’muzu daha güçlü, canlı ve ekonomik olarak büyüten bir geleceğe hazırlamak için buradayız. İlçemize ekonomik değer katmayı ve ilçe ekonomisini canlandırmayı hedefliyoruz. Biz Oltu’yu tanıyoruz.” şeklinde konuştu.
Koşar, Oltu’daki yerel işletmelerimizi desteklemek ve teşvik etmek amacıyla, esnafa uygun şartlar ve fırsatlar sunacaklarını vurgulayarak, “Yerel girişimcilerimizin büyümesine yardımcı olacak teşvikler ve kaynaklar sağlayacağız. İlçemizin sanayi ve üretim sektörünü desteklemek için uygun altyapı ve kaynaklar sağlayarak, yeni iş fırsatları oluşturmayı hedefliyoruz. İlçemizin üretim kapasitesini artırarak ekonomik refah ile birlikte fazla istihdamını hep birlikte sağlayacağız.” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.