Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy:

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy:
#Siyaset | İHA
17 Şub 2024 / Cmt 17:11
/ 1 Kez Okundu
| |

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve büyüğümüz Devlet Bahçeli’nin önderliğinde AK Parti ve MHP’nin yerel yönetim deneyimlerini başarılını, bütün bu birikimi milletimize anlatarak, desteklerini onaylarını alıp çok daha güzel bir Türkiye, çok daha güzel bir Antalya, çok daha güzel bir Alanya için bir kez daha kolları sıvayacağız” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Alanya’da MHP İlçe Başkanlığı Seçmen İletişim Ofisi’nin açılışına katıldı. Bakan Ersoy, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yerli ve milli anlayışla Cumhur İttifakı çatısı altında birleşildiğini ifade etti. Antalya ve Alanya için bir kez daha kolları sıvadıklarını ifade eden Bakan Ersoy, şunları söyledi:
“Cumhur İttifakı seçimlerde her defasında milletimizin çoğunluğunun onayını alarak güven ve istikrarın buluşma adresi oldu. Bu kararlılık 2023 Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir kez daha ortaya konuldu. Milletimizin çoğunluğu cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanlığı görevine seçerken Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de Cumhur İttifakı çoğunluğu sağladı. Yerli ve Milli anlayış cumhur ittifakı çatısı altında seferber oldu. Şimdi yeni bir seçimin arifesindeyiz. Gün gün 31 Mart Mahalli İdare seçimlerine yaklaşıyoruz. Cumhur İttifakı yine millete hizmet için yan yana, yine kaya gibi sapasağlam. İnşallah başta İstanbul ve Ankara olmak üzere ülke çapında gerçekleşecek en yüksek bir seçim başarısıyla milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Antalya Büyükşehir’de de 19 ilçemizde de milletimizin teveccühüyle desteğiyle sandıkları patlatacağız. Milletimizden yetki aldıktan sonra da eser ve hizmet belediyeciliğini vatandaşlarımızın hayatına dokunan projeleri birer birer uygulayacağız. Hizmet ve eser belediyeciliği Antalya’mızın, güzel şehrimizin, güzel insanlarımızın emrinde olacaktır. Bu süreçte hep beraber güzel neticeler almak için canla başla çalışacağız. Cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı dolaşacak hemşehrilerimizle olan gönül bağımızı daha da güçlendireceğiz. Daha güzel bir Antalya, daha güzel bir Alanya hayallerimizi, projelerimizi, planlarımızı anlatacağız. Cumhur ittifakından bütün arkadaşlarımızla omuz omuza, gönül gönüle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve büyüğümüz Devlet Bahçeli’nin önderliğinde AK Parti ve MHP’nin yerel yönetim deneyimlerini başarılını, bütün bu birikimi milletimize anlatarak, desteklerini onaylarını alıp çok daha güzel bir Türkiye, çok daha güzel bir Antalya, çok daha güzel bir Alanya için bir kez daha kolları sıvayacağız.”

“Hedefimiz Cumhur İttifakında olan belediyeleri tekrar kazanırken, bunların üzerine yenilerini katmak”
Oyu cepte görmenin en hafif tabiriyle siyaseten nezaketsizlik olduğunu söyleyen Bakan Ersoy, özlerine şöyle devam etti:
“Türkiye Yüzyılı vizyonumuzda merkezi idare ile genel yönetimin uyumunun potansiyelini Antalyamızın her yöresine, her beldesine taşıyacağız. Siyaseti sadece ve sadece halka hizmet olarak gören bir anlayışın mensupları olarak ayrımcılıkla, ideolojik takıntılarla işi olmayan bir ekip olarak, gündemini sadece hizmeti alan bir ekip olarak Antalya’mıza çağ atlatmaya hazırız. Biz birilerinin yaptığı gibi partisine gönül bağını mecburiyet gibi gören bir anlayışa sahip değiliz. Oyu cepte görmek en hafif tabiriyle siyaseten nezaketsizliktir. Biz oyu cepte değil sevgisi gönlümüzde diyoruz. Aynı şekilde şurası kalemiz, burası kalemiz yaklaşımı problemli bir yaklaşım diyoruz. Her ilimiz, her ilçemiz, her beldemiz kıymetli, göz bebeğimiz. Hangi siyası yaklaşıma sahip olursa olsun her bir vatandaşımız, kendisine hizmetle mükellef olduğumuz bir kıymetlimiz. Milletimizin takdiri her zaman baş göz üzerine. Hedefimiz Cumhur İttifakında olan belediyeleri tekrar kazanırken, bunların üzerine yenilerini katmaktır. Alanya’da da Antalya’da da tüm Türkiye’de de Cumhur İttifakı hazır ve nazırdır. Siyasi hayatımızın köklü partisi Milliyetçi Hareket Partisi, ittifakımızın diğer kıymetli partileri, belediyeciliğin 30 yıllık parlak geleneğin temsilcisi, 20 yılı aşkın süredir de merkezi yönetimde devrim niteliğinde icraatlara sahip Adalet ve Kalkınma Partimiz, kısacası hepimiz buradayız, birlikteyiz. Geleceğe ümitle bakıyor, insanımızın hayatını kolaylaştıracak yaşadıkları çevreyi daha güzel mamur kılacak projelerimizi hayat geçirmek için sabırsızlanıyoruz. 31 Martta inşallah büyükşehirde Hakan Tütüncü, Alanya’da Adem Murat Yücel, diğer ilçelerimizdeki değerli aday arkadaşlarımızla birlikte hazırız, hazırlıklıyız. Cumhur İttifakı kazanınca biliyoruz ki herkes kazanacak.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.