Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş: "Siyasi çalışmalarda en önemli yer parti teşkilatlarıdır”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş:
11 Eki 2017 / Çar 21:44
/ 66 Kez Okundu
| |

MALATYA (İHA) – Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, siyasi çalışmalarda en önemli yerin parti teşkilatları olduğunu belirterek, “Başarılı bir teşkilatınız yoksa aslında hiçbir şeyiniz yoktur” dedi

MALATYA (İHA) – Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, siyasi çalışmalarda en önemli yerin parti teşkilatları olduğunu belirterek, “Başarılı bir teşkilatınız yoksa aslında hiçbir şeyiniz yoktur” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile Gümrük ve Ticaret Bül ent Tüf enkci, AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada partililerle bir araya gel en Bakan Kurtulmuş, Türkiye’de y eni bir sisteme geçişin tam arifesinde olduklarını kaydederek “Şimdiye kadar birçok seçimler kazanıldı. G enel seçimler kazanıldı, yerel seçimler kazanıldı. Şimdiye kadar referandumlarda başarılı sonuçlar elde ettik. Son olarak 16 Nisan referandumunda milletimizin yüzde 51,4’ü ‘e vet’ di yerek y eni bir sistemin kurulması için kanaat belirtti. Dolayısıyla şimdi karşımızda y eni sistemin ilk seçimleri diyebileceğimiz 2019’daki merkezi hükumet seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve belediye seçimleri var. AK Parti yüzde 34 ile tek başına iktidara gelmişti. Ama şimdi yüzde 49. 9 dahi yetmeyecektir. İktidar olabilmemiz için yüzde 50 artı 1’i almamız gerekmektedir” diye konuştu.
Türkiye’nin birçok noktada futbol terimi ile Süper Lig’e çıkamadığını ve Play-Of oynadığını ifade ed en Kurtulmuş, “İnşallah Play-Of’u kazanıp yukarı çıkacağız. Ama başkaları da Türkiye’nin Süper Lig’e çıkmaması için uğraşıyorlar” ifadesini kullandı. Şuana kadar yapılan çalışmalardan daha fazla çalışılacak bir sürece girildiğini dile getir en Bakan Kurtulmuş, “Önce yerel seçimler, arkasından g enel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin aynı gün olduğu bir seçimle karşı karşıya kalacağız. Malatya’da yüzde 70 oy almamız çok büyük bir başarıdır ama demek ki daha yüzde 30 alamadığımız oy var. Bundan sonrada gayretle çalışacağız” şeklinde konuştu.
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’da, Malatya olarak her seçimde önemli başarılara imza attıklarını belirterek önümüzdeki 2019 seçimlerinde de aynı başarıyı göstermek için tüm gayretleri ile çalışacaklarını söyledi.
AK Parti G enel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, millet vekilleri Nurettin Yaşar ve Mustafa Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın da yer aldığı ziyarette İl Başkanı Hakan Kahtalı, Bakan Kurtulmuş’a hediye takdim etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.