Mehmet Ünek: “2019 seçimlerini kazanacağımızdan en ufak bir şüphem yok”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mehmet Ünek: “2019 seçimlerini kazanacağımızdan en ufak bir şüphem yok”
05 Şub 2018 / Pzt 17:23
/ 63 Kez Okundu
| |

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, “2019 seçimlerini, Mart ayında ve Kasım ayında yapacağımız seçimleri kazanacağımızdan en ufak bir şüphem yok” dedi

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, “2019 seçimlerini, Mart ayında ve Kasım ayında yapacağımız seçimleri kazanacağımızdan en ufak bir şüphem yok” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti G enel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düz enl en en AK Parti 6. İl Kongresi’nde başkan seçil en Mehmet Ünek, Amasya Adliyesine giderek mazbatasını aldı.
2019 yılındaki seçimlerin önemine değin en İl Başkanı Ünek, “Bu zor süreçte hep beraber birlik ve beraberlik ruhu içerisinde 2019 seçimlerinde, Mart ayında ve Kasım ayında yapacağımız seçimleri kazanacağımızdan en ufak bir şüphem yok. Niyetimiz, düşüncelerimiz halis. İnançlıyız ve çok enerjiğiz” diye konuştu.
3,5 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevini y eni dönemde de sürdüreceğind en dolayı k endisine destek olanlara teşekkür ed en Ünek, "Tek derdimiz sayın Cumhurbaşkanımızın önderlik ettiği bu kutlu davada bir oy daha fazla nasıl alırız. Hep düşüncemiz bu oldu” şeklinde konuştu.
Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Necmettin Topsakal ile Kadın Kolları Başkanı Emine Altunbaş da, Ünek ile partinin y eni yöneticilerini kutladılar.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.