Melike Hatun Camii açılış töreni

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
27 Eki 2017 / Cum 14:04
/ 81 Kez Okundu
| |

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Melike Hatun Camii’nin açılış töreninde, "Böylesine eserler devletlerin tapularıdır ve devletimizin ilelebet payidar olması için vurulmuş birer damgalardır" dedi

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Melike Hatun Camii’nin açılış töreninde, "Böylesine eserler devletlerin tapularıdır ve devletimizin ilelebet payidar olması için vurulmuş birer damgalardır" dedi.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım, Melike Hatun Camii’nin açılış töreninde konuştu. Başbakan Yıldırım, Ankara’ya Ulus’a yakışan bir eserin açılışının yapıldığını belirterek, "Ankara’nın yıllar önce sadece göze çarpan Kocatepe Camii vardı, daha sonra Ahmet Hamdi Akseki Camii, sonra Millet Camii, şimdi de Melike Hatun Camii ile beraber Ankara camileriyle de artık gözüken, camileriyle anılan bir başkent haline geldi. Özellikle Ankara’nın kalbinde Ulus’ta Gençlik Parkı’nın hemen yanında yapılan bu caminin başlangıçta yapımını teşvik eden, ön ayak olan Sayın Cumhurbaşkanımıza sizler adına teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Güzel bir eser olmuş. Bu eserin vücut bulmasında katkısı olan, emeği olan, hayrı olan, bu caminin yapımında, projesinin hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Mevlam bu camide yüce dinimizi en güzel şekilde yaşamayı bütün müminlere ve bizlere de nasip etsin" ifadelerini kullandı.
TBMM Başkanı Kahraman ise, Ankara’nın bir abide eser daha kazandığını anlatarak, "Emeği geçenlere tebriklerimizi sunuyorum. Böylesine eserler devletlerin tapularıdır ve devletimizin ilelebet payidar olması için vurulmuş birer damgalardır. Ankaramız muhterem Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve onun gayretiyle çok büyük eserlere kavuştu. Allah razı olsun, kendisine daha nice eserler, hizmetler nasip olsun. Akifimiz ne diyor, ’O ezanlar ki şahadeti dinin temeli, ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.’ O ezanlar susmayacak. Bütün emeği geçenlere, teknik ekibe, bütün çalışanlara teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.