MHP Babaeski İlçe Başkanlığı’nın yeni binası törenle açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MHP Babaeski İlçe Başkanlığı’nın yeni binası törenle açıldı
22 Eyl 2017 / Cum 10:11
/ 33 Kez Okundu
| |

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Babaeski İlçe Başkanlığ’ının yeni binası, düzenlenen törenle açıldı
İlçenin Gazi Kemal Mahallesi, İnönü Meydanında düzenlenen açılış töreni, Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı eşliğinde gerçekleşti

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Babaeski İlçe Başkanlığ’ının yeni binası, düzenlenen törenle açıldı
İlçenin Gazi Kemal Mahallesi, İnönü Meydanında düzenlenen açılış töreni, Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı eşliğinde gerçekleşti. Düzenlenen açılış törenine, MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi, Türkiye - Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Türk Grubu Üyesi Arzu Erdem, MHP MYK Üyesi Musa Küçük, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hac ve partililer katıldı.
MHP Babaeski İlçe Başkanı İlkay Aladağ yaptığı açılış konuşmasında, “Türk Milliyetçileri olarak, ülkemizin dört bir köşesinde, halkımızla kucaklaşarak, ülkemizin gözbebeği partimizi ve fikrimizi iktidar yapmak için, genç ve yeni kadrolarımızla, özverili bir şekilde çalışıyoruz. Bu anlayışla parti binamızı yeniledik ve siz değerli Babaeskili hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Ülke olarak yakın dönemde çok büyük sıkıntılar yaşadık. Bugün bizim yıllardır ifade ettiğimiz çizgiye gelindiğini gördükçe de aziz milletimizin geleceği için umutlanıyoruz. Türk milleti olarak, Büyük Türkiye Cumhuriyeti idealine ulaşacağımıza inanıyor ve bu yolda, siz değerli hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.
Milletvekili Arzu Erdem de yaptığı konuşmasında, “Öncelikle milliyetçi ülkücü camianın lideri, Dünyasının lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin selamını, muhabbetini getirdim sizlere. Biliniz ki liderimizin yüreği burada, şu an sizinle, biliniz ki liderimizin aklı burada, “ Babaeski ilçemizin açılışı var” dediğim vakit şunu söyledi; “Gidiniz evladım” dedi. “Benden de sevgi, selam, muhabbet götürünüz. Biliniz ki milleti için mücadele eden bir lider var. Bir dava arkadaşı var. Dava arkadaşları var. Bunu unutmasınlar. Bu yürekle, bu bilinçle, birlik ve beraberlik içinde biliniz ki burada kendilerini düşünen milleti için mücadele eden bir lider var bir dava arkadaşı var bir dava arkadaşları var bunu unutmasınlar bu yürekle bu bilinçle dirlik birlik ve beraberlikleri sürdürsünler” diye özel olarak iletmemi istediler. Ben buradan elçi olarak size iletmiş olayım” diye konuştu.
Milletvekili Arzu Erdem, MHP MYK Üyesi Musa Küçük ve MHP Kırklareli İl, İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra birlikte, ilçe esnafını gezdikten sonra sırası ile Kaymakam Tarkan Keskin’e, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hatip’e ziyaret gerçekleştirdi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.