Muğla Osmanlı Ocağı’ndan CHP’li vekil Aldan’a tepki

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Muğla Osmanlı Ocağı’ndan CHP’li vekil Aldan’a tepki
31 Ara 2017 / Paz 13:15
/ 64 Kez Okundu
| |

Muğla Osmanlı Ocakları İl Başkanı Hüseyin Çakır, 15 Temmuz’da sokağa çıkanlara hakaret eden CHP’li vekil Ömer Süha Aldan’a tepki gösterdi

Muğla Osmanlı Ocakları İl Başkanı Hüseyin Çakır, 15 Temmuz’da sokağa çıkanlara hakaret eden CHP’li vekil Ömer Süha Aldan’a tepki gösterdi. Çakır, “15 Temmuz akşamı binlerce can vermiş şehit düşmüş kardeşlerimiz, it değildir, söz sahibine yakışır ben kendisine iade ediyorum” dedi.
Başkan Hüseyin Çakır Muğla Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi:”Şimdi öncelikle şunu belirtmek isterim ki: Ömer Süha Aldan bu milletin iradesiyle vekil olarak meclis koltuklarında oturmaktadır. Bunu ilk öncelikle kendisine hatırlatmak isterim. 15 Temmuz akşamı da binlerce can vermiş şehit düşmüş kardeşlerimiz, it değildir, söz sahibine yakışır diye ben kendisine iade ediyorum.Milletin, vatanın , bayrağın sahipsiz olmadığının bilinmesi gerekir. Kendisine hatırltlatmak isterim ki , Muğla da sahipsiz değildir,Türkiye’de .Sayın vekilin kimseyi it olarak adlandırma yapısına sahip bir yetkisi yoktur. Söylemiş olduğu sözü şiddetle kınıyorum. Bu sözü yine tekrar ediyorum, söz sahibine yakışır, sözü de kendisine iade etmek istiyorum halkım ve milletim adına.
Bilindiği gibi yerli ve milli görüş ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanı’mızın yürütmüş olduğu projeler var. Biz bu projeler altında Sayın Cumhurbaşkanı’mızı savunur bir şekilde ona layık bir şekilde görevimizi milletimizle birlikte yerine getirmek istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı’mızı yalnızlaştırma politikası içerisinde olduklarından dolayı, milletimizin bu irade ve gücünü hazmedilmez bir konuma getirdiklerini düşünüyorum. Şimdi meclis koltuğunda oturan bu millet vekili şahsın, halkımıza bu şekilde hitap etmesi bu şekilde hakaret etmesini kabul edilemez buluyorum.Kendisiyle bir gün karşılaştığımızda bu cüreti nereden aldığını sormak isterim..
Vatan ve millet bütünlüğünü kimsenin bölmesine izin vermeyeceğimiz gibi bu denli sözlerinde halka ve millete ben ağır bir itamda söylendiğini düşünüyorum. Neden? Çünkü biliyorsunuz Siyonist güçler ve emperyalizm güçler birleşmiş, Türkiye hudutlarındaki işte Alevi’sidir, Sünni’sidir, Kürt’üdür, Çerkez’idir kardeşler arasında etnik bir ayrımcılık yani bir bölücü fitne sokarak vatanı bölmek emelini taşımaktadırlar. Ancak bu hain güçler vatanı bölmek isterken ,verilen mücadelede milli iradenin yüksek güçte tutulduğunu ve Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ında tek başına lider vasfında milletinin yanında olduğunu unutmasınlar. Halka bu sözleri sarf eden bir kişi bana göre vatan hainidir. Sayın millet vekilinin söylediği sözlerin dağda savaşan teröristin askere mermi sıkmasından farkı yoktur.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.