Nagehan Alçı'dan erken seçim bombası! Kesin sözlerle tarih verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Nagehan Alçı'dan erken seçim bombası! Kesin sözlerle tarih verdi
#Siyaset | Haber Merkezi
02 Haz 2022 / Per 19:00
/ 2.161 Kez Okundu
| |

AK Parti iktidarına yakın olan gazeteci yazar Nagehan Alçı erken seçim konusunda çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Alçı erken seçimin bir dahaki yıla kalmayacağını öne sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti’ye yakınlığıyla da bilinen gazeteci Nagehan Alçı erken seçimin olacağı konusunda oldukça net ifadeler kullandı. Erken seçimin bu yıl olacağını iddia eden Alçı “Bu işin 2023'e kalması imkansız artık.” Diye yazdı.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve diğer parti genel başkanlarının üsluplarından yola çıkarak erken seçim iddiasında bulundu. Alçı son bir haftada yaşananları “4 lider de birbirilerini hapishaneye atmaktan, kaçarsa kovalayıp yakalamaktan bahsetti. Mecazen değil, açıkça hapis tehdidi savurdular birbirlerine.Paraları alıp kaçacaksın, seni kovalayacağım laflarından Ranzanı hazırlaya, Sen müebbet yatacaksından, "Çürükler sürtüklere…” sözleriyle özetledi.

SEÇİMLERİN 2023’E KALMASI İMKANSIZ

Siyasette tansiyonun yükseldiğini ve gerilim arttığını belirten Nagehan Alçı Bu ifadelerin zaten bir açıkhava tımarhanesi haline gelmiş toplumu daha da delirteceğini açıklarken artık erken seçimin kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Alçı seçimlerin 2023’e kalmayacağını iddia ettiği yazısında “Bu saatten sonra görünen manzara net. 2022 içinde bir seçim olacak. Bu işin 2023'e kalması imkansız artık. Türk siyaseti bir Amok koşusuna başladı.” İfadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.