Netenyahu, AB Politika Sorumlusu Federica Mogherini ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
11 Ara 2017 / Pzt 11:09
/ 31 Kez Okundu
| |

İsrail Başbakanı Benjamin Netenyahu, Kudüs’ün eskiden beri İsrail’in başkenti olduğunu, bu gerçeğin kabul edilmesi gerektiğini söyledi

İsrail Başbakanı Benjamin Netenyahu, Kudüs’ün eskiden beri İsrail’in başkenti olduğunu, bu gerçeğin kabul edilmesi gerektiğini söyledi.
Benjamin Netenyahu, Avrupa Birliği ( AB) Politika Sorumlusu Federica Mogherini Brükselde bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.
İsrail Başbakanı Benjamin Netenyahu, Avrupa Birliği ( AB) Politika Sorumlusu Federica Mogherini Brüksel’de bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi. Mogherini, hem İsrail’de hem de Avrupa’da Yahud ilere yönelik saldırıları kınadıklarını söyledi. Mogherini ayrıca, iki başkentli çözümün İsrail-Filistin ihtilafı için tek çözüm olacağını belirti.
Başbakan Netenyahu ise Kudüs’ün eskiden beri İsrail’in başkenti olduğunu, bu gerçeğin kabul edilmesi gerektiğini söyledi. Avrupa Birliği’nin güçlü bir destekçisi oluklarını belitten Netenyahu, iki başkentli çözümün bölgeye barış için çözüm getireceğini, barışa bir şans verilmesi gerektiğini söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.