Nurdağı’nda Mehmetçik için kan bağışı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Nurdağı’nda Mehmetçik için kan bağışı
05 Mar 2018 / Pzt 18:07
/ 61 Kez Okundu
| |

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Afrin’deki Kahraman Mehmetçik için kan bağış kampanyası düzenlerdi

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Afrin’deki Kahraman Mehmetçik için kan bağış kampanyası düzenlerdi. Kampanyaya, yoğun katılım oldu.
Ak Parti İlçe teşkilatı tarafından Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek olmak amacıyla kan bağış kampanyası düzenledi.
"Mehmetçiğimize Kan Bağışı’ sloganıyla başlatılan kampanyaya Nurdağı Belediye Baş kanı Mehmet Yıldırır ve Nurdağı AK Parti İlçe Baş kanı Mehmet Bali, Ak Partili yöneticiler, Kadın ve Gençlik Kolları ve üyeler katıldı. Parti binasında kurulan stantta kan verenlerden Belediye Baş kanı Mehmet Yıldırır, kanın üretilemeyen tek madde olduğunu belirterek, "Kan herkese lazım olabilir. Kan üretilemeyen bir madde olduğu bizlerden temin edilebiliyor. Ayrıca unutmamamız gereken, bu gün bir başkasına lazım olan bu kan yarın bizler ve yakınlarımız için gerekir. Mehmetçiğe destek olmak amacıyla düzenlenen kampanya bir başka anlam taşıyor. Ayrıca birliktelim anlamında farklı bir anlamı bulunuyor" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.