Orhan Deligöz Aşkale’de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Orhan Deligöz Aşkale’de
26 Oca 2018 / Cum 10:06
/ 95 Kez Okundu
| |

Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Aşkale’de bir dizi temaslarda bulundu

Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Aşkale’de bir dizi temaslarda bulundu.
Deligöz’ün ilçede ilk olarak Teşkilat Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkanı Şenol Polat, İlçe Başkanı A.Kerim Polat, İl ve İlçe Encümenlerinin yanı sıra Gençlik, Kadın Kolları başkanları ve partililer katılım sağladı.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Deligöz, Afrin operasyonu ile ilgili konuştu. Deligöz, Türk Silahlı kuvvetlerine başarılar diledi. Fetö konusuna da değinen Orhan Deligöz, “15 Temmuz sürecinde takdire şayan bir tutum sergileyen Türk halkı tüm dünyanın beklediği darbenin gerçekleşmesine engel oldular. Bizlerin üzerine düşende Cumhurbaşkanımızın dediği gibi inlerine kadar girmek olacak. Bu konuda da hem bizler hem meclisteki arkadaşlarımız olarak gece gündüz çalışmalar yapmaktayız. Afrin’de de oynanan oyunun farkındayız ve bu oyunu tüm destekçileri ile birlikte bozacağız. PKK, PYD ve bunların yanında kim varsa hepsini tek bir tane terörist kalmayıncaya kadar yok edeceğiz. Bölgemizi tarım ve hayvancılık da ülkemizin başkenti yapacağız. İlçemizde ve bölgemizde tarım ve hayvancılığa destek vererek hem göçü önleyeceğiz hem de geçimi kolaylaştıracağız” dedi.
Milletvekili Orhan Deligöz daha sonra vatandaşların soru ve sorunları dinlendi.
Deligöz, toplantı sonrasında ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
İL VURUŞU GERÇEKLEŞTİRDİ
Aşkale Ak Parti Gençlik Kolları başkanlığı tarafından organize edilen Halı saha futbol turnuvasında ilk vuruşu Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz gerçekleştirdi.
Aşkale’de bir dizi ziyaret için bulunan Deligöz, futbol turnuvası için belediyeye ait olan halı sahada ilk vuruşu yaparak turnuvaya start verdi.
Aşkale Belediyesine ait olan halka açık halı saha turnuvası açılış maçına Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, İlçe Belediye Başkanı, parti teşkilatı ve gençlik kolları başkanı hazır bulundu.
Gençlik Kolları Başkanı Nabi Varınca, yaptığı açıklamada "İlçemiz gençlerinin katılımı ile organize ettiğimiz turnuvada hedeflerinin öncelikli olarak gençlerimizi kahve köşelerinden ve kafeteryalardan uzak tutmak spora yönlendirmek ve de birlik beraberliğimizi pekiştirmek. Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz turnuvayı ilçemizde her sene düzenleyerek zor ve uzun gecen kış mevsiminde gençlerimizle birlikte olmak istiyoruz. Bizleri kırmayıp turnuvamıza teşrifleri ile onurlandıran Milletvekilimiz Orhan Deligöz’e Belediye Başkanıma ve İlçe başkanıma ayrıca çok teşekkür ediyorum dostluk ve kardeşlik içerisinde bir turnuva diliyorum" dedi.
Düzenlenen Halı saha futbol turnuvasına bu sene 6 takım katılım sağladı. Kıyasıya geçecek müsabakalar sonunda şampiyon olan takıma kupa ve çeşitli hediyeler verilecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.