Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neleri konuşacağını açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neleri konuşacağını açıkladı
#Siyaset | Haber Merkezi
27 Nis 2024 / Cmt 17:17
/ 473 Kez Okundu
| |

CHP Lideri Özgür Özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Görüşmenin içeriği ile ilgili Özel kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacakları görüşmede gündeme getireceği konuları açıkladı. Özel, emekli maaşları, belediyelere ait borçlar, atanamayan öğretmenler, Can Atalay'ın durumu, Gezi Parkı davası, 1 Mayıs'ta Taksim'in kutlamalara kapatılması ve anayasa değişikliği ile dış politika konularını masaya getireceğini belirtti.

Özel, görüşme öncesinde Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, en düşük emekli maaşlarının asgari ücret seviyesine çekilmesi önerisini dile getireceğini ifade etti. Ayrıca, anayasa değişikliği konusu gündeme geldiğinde mevcut Anayasa'ya uyulmadığı görüşünü savunacağını belirtti.

Ayrıca, Özel, vize sorununun iktidar ve muhalefetin işbirliğiyle çözülmesi gerektiğini vurgulayarak, bu konuda iktidarın yanında olduklarını ifade etti. Filistin konusundaki hassasiyetlerini de dile getiren Özel, Erdoğan'a Filistin için dünya liderlerine mektuplar yazdığını ve yakında Filistin'e ve Azerbaycan'a ziyaretler gerçekleştireceğini belirtti.

Bu görüşme, siyasi gündemin önemli maddelerinden biri olarak dikkat çekiyor ve önemli konuların ele alınacağı bir platform olacak gibi görünüyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.