Rusya İngiltere’den sonra ABD’ye yanıt verdi: “Biz de yaptırımlarımızı artıracağız”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rusya İngiltere’den sonra ABD’ye yanıt verdi: “Biz de yaptırımlarımızı artıracağız”
16 Mar 2018 / Cum 15:56
/ 46 Kez Okundu
| |

Rusya, İngiltere’nin Rus diplomatları sınır dışı etme kararına karşılık ülkedeki İngiliz diplomatları sınır dışı edeceğini duyurduktan sonra şimdi de ABD’nin yaptırımlarına karşılık verileceğini açıkladı

Rusya, İngiltere’nin Rus diplomatları sınır dışı etme kararına karşılık ülke deki İngiliz diplomatları sınır dışı e deceğini duyurduktan sonra şimdi de ABD’nin yaptırımlarına karşılık verileceğini açıkladı.
Rusya, İngiltere’nin 23 Rus diplomatı sınır dışı etme kararına karşı ülke deki İngiliz diplomatları sınır dışı e deceğini duyurmasının ardından şimdi de ABD’nin Rusya ile yaşadığı seçim krizi sebebiyle Moskova’ya karşı yaptırımlarını artırmasına ilişkin açıklamada bulundu. Rusya Başkanlık Sözcüsü Dmitry Peskov, bugün yaptığı açıklamada, Rusya’nın da gerekli ve uygun görülen tedbirleri alacağını bildirdi. Sözcü Peskov, “ ABD’ye en uygun cevabı vereceğiz, her şey zamanla hallolacaktır” ifa delerini kullandı.
ABD Hazine Bakanlığı, 2016 seçimlerin de yapılan siber saldırı ne deniyle 19 Rus vatandaşı ile 5 kurum ve kuruluşa yönelik yeni yaptırım kararı aldığını duyurmuştu. Rusya ise kendisine yöneltilen suçlamaları red dediyor.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.