Sarıoğlu’ndan, muhtarlara yemek ve tablo

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sarıoğlu’ndan, muhtarlara yemek ve tablo
25 Eki 2017 / Çar 10:00
/ 51 Kez Okundu
| |

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, muhtarlara yemek verdi

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, muhtarlara yemek verdi.
Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mahalle ve köylerde görev yapan mahalle muhtarları onuruna bir restoranda yemek verdi. Etkinliğe, Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, birim müdürleri muhtarlar katıldı.
Yemekte konuşan Kaan Osman Sarıoğlu, muhtarların çok önemli bir görev yaptığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Külliye’ye bizden fazla çağırdı. Benimde belediyecilik anlayışım. Muhtarlarımız bizim işimizi biraz daha kolaylaştırıyor. Mahallenin sorunlarını bizlere aktarıyor. Birim müdürlerimize vermiş olduğumuz emirler doğrultusunda muhtar bana ulaşır veya ulaşmaz sorun sanki bana söylenmiş gibi yapılır. Yapılmaz ise muhtar o zaman beni arar bende çözülmesi gereken bir sorun ise anında çözerim” dedi.
Mahalle ve köylerde sorunların kısa sürede çözülmesi için muhtarlarla sürekli istişare içinde olduklarının altını çizen Başkan Sarıoğlu, “Eskiden muhtarlar derneğimiz vardı, kapandı. Şimdi derneği kurup yeniden canlandırıp sizlerin daha iyi bir ortam da işlerini kolaylıkla yapmaları için, belediyemiz bünyesinde yer tahsisi yapalım. Sizler bizlere, bizlerde sizlere daha kolay ulaşma imkanı bulalım.”
Programın sonunda Başkan Sarıoğlu, muhtarlara Finike’nin çeşitli güzelliklerinin yer aldığı tablo hediye etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.