Sendikalardan AK Parti’ye ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sendikalardan AK Parti’ye ziyaret
27 Şub 2018 / Sal 11:53
/ 72 Kez Okundu
| |

Türk-İş 7 Bölge Başkanı Bahri Zülküf Karakoç ve beraberindeki sendika başkanları, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Türk-İş 7 Bölge Başkanı Bahri Zülküf Karakoç ve beraberindeki sendika başkanları, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan İl Başkanı Budak, Diyarbakır’ın büyümesine, gelişmesine, en büyük katkıyı sağlayanların başın da sendikaların geldiğini belirterek, sendikaların demokrasinin temel unsurları olduğunu söyledi. Diyarbakır için taş, taş üstüne koyan, tüm kesimlerle birlikte hareket edeceklerini ifade eden Budak, “Bizler AK Parti olarak belirlenen hedefler doğrultusunda bıkmadan usanmadan çalışacağız. İnşallah Sendikalarımız ile hep beraber hayırlı işlere imza atarız. Sendikaların fikirlerine, görüşlerine önem vererek yolumuzu devam edeceğiz, bizim için önemli olan Kadim şehrimiz Diyarbakır’a, hizmet etmek edip, hizmet çıtasını yükseklere taşımaya çalışacağız” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.