Söke MHP’den Gündem Değerlendirmesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Söke MHP’den Gündem Değerlendirmesi
13 Şub 2018 / Sal 13:50
/ 143 Kez Okundu
| |

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, geçtiğimiz hafta Antalya’da gerçekleşen il ve ilçe başkanları buluşmasını değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, geçtiğimiz hafta Antalya’da gerçekleşen il ve ilçe başkanları buluşmasını değerlendirdi.

İlçe yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu basın toplantısı MHP ilçe merkezinde yapıldı. Gerek 29 Ocak’ta gerçekleşen Ankara ziyaretlerinin, gerekse geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Antalya il ve ilçe başkanları buluşmasının çok faydalı geçtiğini belirten MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk; “Böyle bir çalışmayı Allah diğer partilere de nasip etsin. Genel Başkan ve yardımcılarıyla birebir görüşmek bizleri daha diri ve zinde tutuyor” dedi.

Afrin Harekatını ile ilgili görüşlerini de belirten MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk; emekli bir asker olması nedeniyle operasyonu farklı bir gözle değerlendirebildiğini söyledi. “Bataklık kurumadan, sineklerle uğraşmanın faydası yok” diyen Başkan Veysel Öztürk; kapsamlı harekatın gerçekleşmesinde mensubu olmaktan gurur duyduğu MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçelinin söylem ve talimatlarının etkili olduğunu dile getirdi. Afin harekatının Cumhuriyet tarihine bakıldığında Kıbrıs Harekatından sonra en büyük harekat olduğunu belirten Veysel Öztürk; “İnşallah bu harekatla ordumuz Kuzey Irak’a kadar ulaştığında bu işi kökünden çözmüş olacaktır” dedi.

2019 seçimlerine yönelik hedeflenen çalışmalara yönelik planlı çalışmalarının devam ettiğini, hatta zaman zaman planın da ötesine geçtiklerini belirten Veysel Öztürk; ilk hedefin 30 Mart 2019’da Söke Belediyesi’ni MHP kadrolarıyla tanıştırmak olduğunu söyledi. Söke’de sorunları yakından bildiklerini ve bu sorunları çözmek üzere birden fazla adaylarının olacağını söyleyen Veysel Öztürk; “Biz laf değil, çözüm kısmını savunan kişileriz. Trafik, Söke Çayı, kent meydanı, terminal ve benzeri şeyler bir dahaki 5 yıla kalmadan yapılacak projelerimiz. Halkımızın karşısına çıktığımızda bu işlerin yapılabilirliğini anlatarak, sandığa yansıtmak istiyoruz” dedi.

AK Parti ile ittifakın yerelde kendilerinin vereceği karar olmadığını belirten MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk; “Genel seçimlere yönelik ittifak çalışmaları olduğunu biliyoruz. Ancak yerel seçimlere yansıyacak mı? Bugün bu konu bizim gündemimizde yok” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.