Yeni Türkiye Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz: “Yerel seçimde sürpriz yapmak istiyoruz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeni Türkiye Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz: “Yerel seçimde sürpriz yapmak istiyoruz”
#Siyaset | İHA
24 Şub 2024 / Cmt 14:26
/ 2 Kez Okundu
| |

Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, “Belediyelerden başlamak için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan bu seçimlere giriyoruz. Sloganımız ‘Her şeye yeniden başlamak için Yeni Türkiye Partisi’dir. Umarım adaylarımıza karşı, değişim isteyen halkımız gereken teveccühü gösterir. Yerel seçimde sürpriz yapmak istiyoruz” dedi.

Yeni Türkiye Partisi Ahmet Reyiz Yılmaz, yaklaşan yerel seçim öncesi açıklamada bulundu. Köklü bir değişime ihtiyacının olduklarını ifade eden Yılmaz, “Halk olarak iyi yönde değişmek zorundayız. Ekonomik sorunlar çok fazla. Belediyelerden başlamak için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan bu seçimlere giriyoruz. Sloganımız ‘Her şeye yeniden başlamak için Yeni Türkiye Partisi’dir. Umarım adaylarımıza karşı, değişim isteyen halkımız gereken teveccühü gösterir” açıklamasında bulundu.
Seçim sonrası gündemin çok ağır olacağını aktaran YTP Lideri Yılmaz, “Türkiye’de bu yerel seçimler tarihi dönüm noktası olarak görülmelidir. Güvenlikle ilgili her türlü tedbiri almalıdır. Ben sadece hakkım için çok üzülen biri olarak uyarıcılık konusunda üzerime düşeni yapıyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.