Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: “Kimseye kazandırmak için değil, kendimiz kazanmak için seçimdeyiz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: “Kimseye kazandırmak için değil, kendimiz kazanmak için seçimdeyiz”
#Siyaset | İHA
20 Şub 2024 / Sal 19:17
/ 1 Kez Okundu
| |

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Milli Görüş çizgisinde yoluna devam eden Yeniden Refah Partimiz bütün seçim bölgelerinde herhangi bir siyasi partiye kazandırmak veya kaybettirmek için değil, seçimi kazanmak üzere adaylarını çıkarmıştır” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir gazetecinin nezaket ziyaretine ilişkin basına yansıyan haberlerle ilgili yazılı açıklamada bulundu. Erbakan açıklamasında, “Sohbet esnasındaki ifadelerimiz, Yeniden Refah Partisi olarak biz Ankara ve İstanbul’da kendi adaylarımızı çıkarmazsak, Ankara’da Mansur Yavaş’ın, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanabileceği yönünde olmuştur. Bunun önemli sebeplerinin bir tanesi ise, ekonomik krizden bunalan halkın iktidara bu seçimde bir uyarı yapmak istemesidir” dedi.

“Kimseye kazandırmak için değil, kendimiz kazanmak için seçimdeyiz”
Yeniden Refah Partisi’nin üç büyük ilde aday çıkararak tepki oylarını alacağını belirten Erbakan, şu ifadelere yer verdi:
“Ankara’da da, İstanbul’da da seçimi CHP adayları değil, Yeniden Refah Partimizin adayları kazanacaktır. Milli Görüş çizgisinde yoluna devam eden Yeniden Refah Partimiz bütün seçim bölgelerinde herhangi bir siyasi partiye kazandırmak veya kaybettirmek için değil, seçimi kazanmak üzere adaylarını çıkarmıştır ve İstanbul ve Ankara’da da bu iddiayla seçime girmektedir.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.